Ο τ. βουλευτής και οικονομολόγος Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης με την παράταξη   Νέα Αρχή για την Αττική
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο τ. βουλευτής και οικονομολόγος Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για τηνΑττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του τ. Βουλευτή και Οικονομολόγου Κωνσταντίνου Αϊβαλιώτη, ωςυποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Βόρειου Τομέα.
Ο κύριος Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του ΕΚΠΑ και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Οικονομική και Διεθνή Πολιτική.

Εξελέγη δύο φορές Βουλευτής Β ́ Αθηνών με το ΛΑ.Ο.Σ. και επέδειξε έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα, καθώς είναι ο πρώτος βουλευτής από τη Μεταπολίτευση που κατά τη διάρκεια της θητείας του κατέθεσε τον αριθμό – ρεκόρ των 11.500 κοινοβουλευτικών ερωτήσεων.

Από τα νεανικά του χρόνια έχει θητεύσει σε θέσεις ευθύνης στα ευρωπαϊκά όργανα, ως διευθυντής γραφείου διακεκριμένων Ελλήνων Ευρωβουλευτών, καθώς και ως Στέλεχος της Γραμματείας της Πολιτικής Ομάδας IND/DEM, του Πολιτικού Γραφείου
των «Ευρωπαίων Δημοκρατών» κ.α.

Έντονη είναι και η παρουσία του στον χώρο των media την τελευταία δεκαετία, καθώς είναι παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών σε ιδιωτικά μέσα, σύμβουλος έκδοσης και αρθρογράφος σε εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας, καθώς και ανταποκριτής ξένων τηλεοπτικών σταθμών και κλαδικών εντύπων.Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συστράτευση ενός έμπειρου πολιτικού, διακεκριμένου οικονομολόγου και δυναμικού δημοσιογράφου στον αγώνα για την νέα νίκη της
παράταξης στις εκλογές του Οκτωβρίου

«Σήμερα, η οικογένεια της Νέας Αρχής έχει τη χαρά και την τιμή να καλωσορίζει έναν ξεχωριστό, δυναμικό, πολύπειρο και ακέραιο άνθρωπο, που έχει αφήσει το αποτύπωμα της επιτυχίας σε οποιονδήποτε τομέα έχει ασχοληθεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Ο Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης έδωσε το δυναμικό στίγμα του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στα ευρωπαϊκά όργανα. Από τα νεανικά του χρόνια έχει χαράξει μια λαμπρή πορεία στην ενεργό πολιτική, υπηρετώντας τα
καθήκοντά του με απόλυτη αφοσίωση και πάθος, γεγονός που του εξασφάλισε την επιτυχία και την αναγνώριση μεταξύ των συναδέλφων του.

Ως βουλευτής, υπήρξε το πιο δραστήριο μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στα χρονικά της Μεταπολίτευσης. Ως οικονομολόγος, διακρίθηκε για την επιστημονική του επάρκεια και την αποδοτικότητά του. Ως στέλεχος σε ευρωπαϊκά όργανα διακρίθηκε για τη δραστηριότητά του στην προβολή των εθνικών θεμάτων και την ενδυνάμωση των ενωσιακών διαδικασιών. Ως δημοσιογράφος διακρίθηκε για την ευθυκρισία, την τόλμη και την καθαρότητα του λόγου του. Είμαι σίγουρος, ότι και τώρα, στο νέο βήμα του στην Αυτοδιοίκηση, θα μπει μαχητικά μπροστά στον αγώνα για μια καλύτερη ημέρα για την Αττική μας».

Υπήρξε στέλεχος της Γραμματείας της Πολιτικής Ομάδας IND/DEM στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Βρυξέλλες), εκλεγμένο μέλος του Πολιτικού Γραφείου των «Ευρωπαίων Δημοκρατών»(E.D.G.) στο Συμβούλιο της Ευρώπης (Στρασβούργο), ενώ επί σειρά ετών ήταν εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του «Ελληνικού Κύκλου Συγχρόνων Μελετών» στις Βρυξέλλες.

Ηταν ανταποκριτής τηλεοπτικών σταθμών στις Βρυξέλλες , πολλών κλαδικών εντύπων («Τροχοί και T.I.R.» , «TRANS WEEKLY» κ.α.) και εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας του αθλητικού σωματείου «Α.Ο. ΠΟΛΙΤΕΙΑ» της Κηφισιάς.

Είναι παντρεμένος με την Τοπογράφο Μηχανικό (ΕΜΠ) Α. Γιούτσου και πατέρας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet