Υποψήφια δήμαρχος στα Βριλήσσια η Βούλα Αρσένη – Πώς θα απαντήσει ο δήμαρχος Κ. Βαφειάδης;
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Υποψήφια δήμαρχος στα Βριλήσσια η Βούλα Αρσένη – Πώς θα απαντήσει ο δήμαρχος Κ. Βαφειάδης;

Νέα δεδομένα προκύπτουν στο τοπικό πολιτικό σκηνικό των Βριλησσίων, κάτι που είχε διαφανεί από τη στιγμή που ο μέχρι πρότινος δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης εγκατέλειψε τα αυτοδιοικητικά, για να κατέβει ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στις εθνικές εκλογές του Μαΐου.

Η εκλογή του Κωνσταντίνου Βαφειάδη ως νέου δημάρχου, μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας, δεν σήμαινε κατ’ ανάγκη ότι θα ήταν και αυτός που θα οδηγούσε τον συνδυασμό Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και από την άλλη σχεδόν προεξοφλούσε ότι θα επιταχύνονταν οι «αποσχιστικές» τάσεις μέσα στον ίδιο τον συνδυασμό.

Κάτι που, όπως φαίνεται, επαληθεύεται μετά την ανακοίνωση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ) Βούλας Αρσένη – Λάμπρου ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία στην πόλη.

Μια ανακοίνωση που συνοδεύεται από «μπηχτές» προς διάφορες κατευθύνσεις, με αναφορές του τύπου «προηγούνται οι άνθρωποι και η κοινωνία και έπονται οι κομματικοί μηχανισμοί και οι προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες», «δεν μου επιτρέπεται επίσης να παρακολουθώ να κινδυνεύουν όλα όσα ΜΑΖΙ πετύχαμε μέχρι σήμερα μέσα από μία προσπάθεια επιβολής προσωπικών πολιτικών φιλοδοξιών και πολιτικών παρέας» και «τα Βριλήσσια δεν χρειάζονται δήμαρχο κομματάρχη».

Και από τη στιγμή που η κ. Αρσένη – Λάμπρου βγαίνει μπροστά, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσει ο δήμαρχος Κ. Βαφειάδης και η ομάδα που στηρίζει την υποψηφιότητά του. Όμως, ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον έχει να διαπιστωθεί εάν η αντιπαλότητα και η εσωστρέφεια που θα προκαλέσει αυτή η νέα υποψηφιότητα θα κάνει ευκολότερο τον δρόμο όσων επιδιώκουν αλλαγή στη δημαρχία της πόλης…

Ακολουθεί η ανάρτηση της κ. Αρσένη – Λάμπρου στον προσωπικό λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet