Άλυτο ακόμη το θέμα της καθαριότητας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Αγία Παρασκευή

Άλυτο ακόμη το θέμα της καθαριότητας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι καταγγελίες πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάσταση της καθαριότητας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις αναρτήσεις δείχνουν βουνά κλαδιών ή σκουπιδιών στο κέντρο, αλλά και πολλές γειτονιές της πόλης, τα οποία πολλές φορές περνούν μήνες για να μαζευτούν, όπως καταγγέλλουν πολίτες.

Μάλιστα, σε αρκετά σημεία τα παρατημένα κλαδιά καταλαμβάνουν ποδηλατόδρομους, αλλά και αρκετές θέσεις στάθμευσης στις άκρες των δρόμων, σε μια πόλη όπου το να βρεις να αφήσεις κάπου το αυτοκίνητό σου αποτελεί ήδη δύσκολο «σταυρόλεξο».

Σε κάθε περίπτωση το επίπεδο καθαριότητας στον Δήμο απέχει αρκετά από το να χαρακτηρισθεί ως ικανοποιητικό, ενώ το θέμα έχει αποτελέσει πολλές φορές αφορμή για έντονη κριτική κατά της δημοτικής αρχής από τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις.

Δεν γνωρίζουμε πώς μοιράζονται οι ευθύνες μεταξύ της αναποτελεσματικότητας του μηχανισμού καθαριότητας του Δήμου και ορισμένων πολιτών που επιδεικνύουν ανεύθυνη στάση σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων τους και των κηπαίων τους, εις βάρος της πόλης και των συμπολιτών τους, αλλά σε κάθε περίπτωση η εκάστοτε διοίκηση οφείλει να δώσει μια λύση…

Πηγή φωτογραφιών: F/B δημόσιων ομάδων της Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet