Αγώνας βόλεϊ γυναικών μεταξύ ΑΕΑΠ και Φ.Ο. Βριλησσίων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 24/10
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Αγώνας βόλεϊ γυναικών μεταξύ ΑΕΑΠ και Φ.Ο. Βριλησσίων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 24/10

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και η 25η Οκτωβρίου ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, αναφέρει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών Αγίας Παρασκευής, με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής) συνδιοργανώνει εκδήλωση, με την εταιρεία Becton and Dickinson και τον ΠΑΟΔΑΠ, σύμφωνα με τη διοίκηση.

Όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, στον φιλικό αγώνα της ομάδας ΑΕΑΠ και του Φιλαθλητικού Ομίλου (Φ.Ο.) Βριλησσίων στις 24 Οκτωβρίου, ώρα 18:30, οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ, θα φορούν μπλουζάκια με το σλόγκαν «Block The Disease» και «Μην Αμελείς». Οι παίκτριες θα τα φορούν καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, δείχνοντας την συμπαράστασή τους και συμβάλλοντας στην ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

O Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί (χωρίς την παρουσία θεατών) στις 24 Οκτωβρίου, ώρα 18:30 (Γυμναστήριο του ΠΑΟΔΑΠ, τέρμα Νότου), στο γήπεδο βόλεϊ, παρουσία εκπροσώπων όλων των φορέων της διοργάνωσης, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την Covid-19.

Τέλος, σύμφωνα με τη διοίκηση, «η εκδήλωση θα καλυφθεί με βίντεο που θα παίξει σε διαδικτυακά και τηλεοπτικά κανάλια. Φωτογραφίες και συνεντεύξεις θα φιλοξενηθούν σε άρθρα εφημερίδων. Από την εταιρεία Becton and Dickinson, θα προσφερθούν 10 δωρεάν μαστογραφίες και 10 δωρεάν υπέρηχο γραφικές εξετάσεις μαστού σε ανασφάλιστες γυναίκες, ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγίας Παρασκευής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet