Δύο νίκες – δύο ήττες για τις αγωνιστικές ομάδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Δύο νίκες – δύο ήττες για τις αγωνιστικές ομάδες του ΓΣΑΠ

Δύο νίκες και δύο ήττες είναι ο τελευταίος απολογισμός για τις αγωνιστικές ομάδες του ΓΣΑΠ.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής επικράτησαν με μεγάλη διαφορά επί του Ο.Α. Χανίων και η ομάδα των μίνι επί της αντίστοιχης του ΚΑΟ Μελισσίων. Αντιθέτως, δεν τα κατάφεραν οι νεάνιδες απέναντι στον Παναθηναϊκό και η ομάδα α΄ των κορασίδων του ΓΣΑΠ, η οποία, όμως, έχασε με μόλις έναν πόντο από τον Ιωνικό Α.Σ.

Κάνοντας τον απολογισμό των αγώνων ο ΓΣΑΠ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Γυναίκες: ΓΣΑΠ – Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ 85-42

Δεκάλεπτα: 21-13, 16-10, 27-9, 21-10

Ο αγώνας της Κυριακής χρησίμευσε στην ομάδα μας για να δοκιμαστούν συστήματα και τακτικές, καθώς και για να λυθούν προβλήματα αποτελεσματικότητας. Εν μέρει το επέτυχε, γιατί δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το συνεχιζόμενο υψηλό ποσοστό αστοχίας στις ελεύθερες βολές, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο. Απέναντι σε έναν πιο υπολογίσιμο αντίπαλο σίγουρα θα μας είχε κοστίσει. Ο ΟΑ Χανίων, στην προσπάθειά του για παραμονή-του ευχόμαστε να το πετύχει- έπαιξε έχοντας στο μυαλό του τον αγώνα  με την Ηλιούπολη την επόμενη αγωνιστική. Όπως και εμείς έχουμε το μυαλό μας στην επόμενη αγωνιστική, που θα αντιμετωπίσουμε τον ισόβαθμό μας στην 2η θέση ΕΦΑΟΖ εκτός έδρας την Κυριακή 27/01 και ώρα 17:00, σε ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό για την πορεία και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε για άλλη μια φορά την παρουσία του Δήμαρχου Γιάννη Σταθόπουλου, του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ Τέλη Σερκεδάκη και του μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ  Κώστα Αθανασούλη.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος – Στρατάκος): Ακρίβου 12, Κλείτσα 8(2), Γκάνια 7(1), Κοντογιάννη 5(1), Γρίσπου 7(1), Τσέρου 23(1), Παπαντώνη 3, Πετυχάκη 9, Αμίτση 2, Ανωγειανάκη 9.

Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ (Μανουσάκης): Πρασιανάκη 2, Παπαμαρκάκη 8(2), Δρικάκη, Κουφογιάννη 7(1), Ψυχογιού 11(1), Σκουμπάκη 3(1), Παπαδάκη, Φωτειάδη 11, Δεληγιάννη.

Νεάνιδες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΓΣΑΠ 68-33

Δεκάλεπτα: 14-8, 18-12, 15-4, 21-9

Ένα ημίχρονο άντεξαν οι νεάνιδές μας στην πίεση του περσινού πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟ. Με σκορ ημιχρόνου 32-20, ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο και η κούραση δεν επέτρεψε να κρατηθεί η διαφορά σε χαμηλά επίπεδα. Παρόλο όμως που η ψαλίδα ‘άνοιξε’, δεν παράτησαν λεπτό το παιχνίδι και έπαιξαν άμυνα και επίθεση με πείσμα και πάθος. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τον προπονητή για τη διάθεση και την προσπάθειά τους.  Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου με αντίπαλο την Ηλιούπολη εντός έδρας (21:45,Κοντόπευκο). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Καντζιλιέρης, Στρατής): Κοιλιά Ν.14(2), Πλωτά 2, Μουρίκη ,  Πρίφτη 10, Κουκή  4, Τριανταφύλλου 11, Μαυράκη 4, Μούτσα 16(2), Ζανίκα 3, Μπιλιθικιώτη 4.

ΓΣΑΠ (Διδάχος): Θεοφάνη 3, Μπεζαΐτη 13(1), Πετρουλάκη 2, Καρτάκη 7(1),  Καλλεράντε 4, Αλεξάνδρου, Λαϊνα 2, Κυρκοπούλου, Δασκαλοπούλου, Κωλέτση, Λιλικάκη 2, Γεωργούση.

Κορασίδες – Ομάδα Α: ΓΣΑΠ – ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ. 29 – 30

Δεκάλεπτα: 11-11, 02-04, 09-06, 07-09

Παιχνίδι για γερά νεύρα και ήττα στο τελευταίο λεπτό για την ομάδα μας, που δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιωνικό. Στον αγώνα  κυριάρχησαν  οι  πολύ δυνατές άμυνες, το χωρίς φαντασία επιθετικά παιχνίδι, με αποτέλεσμα το πολύ χαμηλό σκορ, όπου χαρακτηριστικά στο δεύτερο δεκάλεπτο σημειώθηκαν συνολικά έξι πόντοι. Είμαστε βέβαιοι ότι τα κορίτσια μας, κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή  τους, θα ανασυνταχθούν και θα παρουσιαστούν βελτιωμένες στους εναπομείναντες αγώνες. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 26/01/19 στις 16:00 με αντίπαλο τον Μελά Αγ. Ελευθερίου στο 6ο Εν. Λύκειο Αιγάλεω.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Χατήρα, Γεραντώνη, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Καλλεράντε, Κακοσούρη, Χριστοπούλου, Χουγκάζ, Δασκαλοπούλου, Αλεξάνδρου, Λάμπρου.

ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ. (Ανδριόπουλος): Ρεΐση, Ρίζου, Σταυροπούλου, Φιλιππάκου, Σταμέλου, Καλλίρη, Μανιάτη, Κατσούλα, Ζίου, Μουσκάι, Τρούβα, Μανούσου.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας νεάνιδων – κορασίδων

Την Πέμπτη 17/01/19 μετά την προπόνησή τους, σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων έκοψαν από κοινού την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Τα τρία φλουριά (που αντιστοιχούσαν σε δωροεπιταγές των 15 ευρώ γνωστού καταστήματος αθλητικών ειδών) κέρδισαν η νεάνιδα Μάριαν Μπεζαΐτη και οι κορασίδες Κατερίνα Γεραντώνη και Βάλια Χριστοπούλου. Στην κοπή παρευρέθηκαν οι προπονητές των τμημάτων, Νίκος Διδάχος και Δημήτρης Χατήρας, οι έφοροι, Κατερίνα Οικονόμου και Βαγγέλης Κακοσούρης, φίλοι και γονείς των αθλητριών του συλλόγου. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, πολλές επιτυχίες και καλή πρόοδο στα κορίτσια μας.                                  

Τουρνουά Μίνι: ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣΑΠ 13-36

Δεκάλεπτα: 2-3, 2-8, 3-2, 2-18, 4-5

Μετά από τέσσερις σερί ήττες επιτέλους είδαμε ξανά το ροζ φύλλο αγώνα! Χρειάστηκε βέβαια να περάσει το πρώτο οκτάλεπτό για να αφήσουν οι κοπέλες μας στην άκρη το πνεύμα των Χριστουγέννων και να γίνουν ανταγωνιστικές, αλλά από εκεί και μετά τα πήγανε περίφημα. Ειδικά στο τέταρτο οκτάλεπτο πάτησαν το γκάζι, και… μην τις είδατε. Πολύ καλή άμυνα, συνεργασίες στην επίθεση και ευστοχία στην τελική προσπάθεια ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας. Τα κορίτσια μας παίξανε με όρεξη, το διασκέδασαν και έφυγαν από το γήπεδο με χαμόγελο. Η ομάδα των Μελισσίων ήταν ιδιαίτερα μαχητική, όμως… κόντεψε να σπάσει τα καλάθια στο τέλος με την αστοχία της! Πάμε για άλλα λοιπόν, και την προσεχή Κυριακή στις 13:30 περιμένουμε τον Προμηθέα στην έδρα μας!

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Ζακυνθινός): Γαρυφάλλου, Γλύκου, Ζαβρά, Ρεγκούκου Κ, Ρεγκούκου Μ. , Γεωργίου, Καρυπίδη, Σουρμέλη, Μάγειρα, Κονταξιάν Β, Κονταξιάν Π., Παναγοπούλου, Τριανταφύλλου

ΓΣΑΠ (Ραρής): Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Σινάνογλου Α., Μαντζαφίνη, Καφετζή, Σάββα, Πολυμένου, Αλεξάνδρου, Κοντογιωργάκη, Οικονομάκου, Κεσίσογλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet