Εκτός έδρας νίκη για την Αγία Παρασκευή
Αθλητισμός

Εκτός έδρας νίκη για την Αγία Παρασκευή

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής,  με σκορ 2-1 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης στην έδρα του, και θετικό ντεμπούτο του κ. Θανάση Σουγλή και του κ. Αντώνη Κομιανού στον πάγκο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Santa έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και είχε την πρωτοβουλία του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου και προηγήθηκε στο 32′ λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπρινάκου. Σε εκείνο το σημείο του αγώνα η ομάδα του Φωστήρα έμεινε δίκαια με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο τερματοφύλακάς της, Ντόνι, έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής συνέχιζε να πιέζει τον αντίπαλο και λίγα λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο τέρμα, το οποίο κακώς ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φωστήρα ανέβασε την απόδοσή της και πέτυχε την ισοφάριση στο 59′ με πέναλτι (το οποίο είναι αμφισβητούμενο) και το οποίο εκτέλεσε ο Φαρμάκης, για να αποκρούσει αρχικά ο Περτσάς, αλλά στην επαναφορά ο Μπιτσάνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Απο εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ανέβασε την απόδοσή της και προσπαθούσε να πετύχει το δεύτερο τέρμα. Στο 90΄ λεπτό ο τερματοφύλακας της ομάδας του Φωστήρα, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον αποβληθέντα, ανέτρεψε εντός περιοχής τον Τσοχαντάρη και υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζυγούρης και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ανέβηκε στην τρίτη θέση

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ντόνι, Φάρος, Ασωνίτης (75’ Σπυρόπουλος), Καρδούλας, Ασωνίτης Βας., Μπαρδάκης, Μαστρογιάννης (30’ Γιαννόπουλος), Φαρμάκης, Μπιτσάνης, Καρβούνης, Δρόσος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Κωνσταντίνου, Σταμούλης, Μειμάρογλου (73΄ Τσοχαντάρης), Σκόνδρας, Τσώνης, Αλευρης, Λαμπρινάκος (60’Λούσιο), Κρασώνης (86’ Χαραλάμπους), Ζυγούρης, Τζιτζής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet