Καλοκαιρινές εκδηλώσεις και δράσεις από τον ΠΑΟΔΑΠ στην Αγία Παρασκευή
Αθλητισμός

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις και δράσεις από τον ΠΑΟΔΑΠ στην Αγία Παρασκευή

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έχει οργανώσει σειρά εκδηλώσεων και δράσεων για τους πολίτες για το προσεχές καλοκαιρινό χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα:

  • Την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 12.00, την τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη» (πρώην Κοντοπεύκου), πλαισιωμένη από αθλητική εκδήλωση του ΓΣΑΠ.
  • Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 20.30, στο πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο «Χρ. Σπυρούδη», τα εγκαίνια της Εκθέσεως Έργων των Τμημάτων Ενηλίκων, των Εργαστηρίων Τέχνης «Γεώργιος Προκοπίου». Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων το Θεατρικό Εργαστήρι θα παρουσιάσει θεατρικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς, με τη συμμετοχή του κοινού και σπουδαστών, σε κείμενα-διδασκαλία του καθηγητή του Χρήστου Κωτσόπουλου.
  • Στις 17 Ιουνίου και ώρα 18.00, στο Κλειστό Γήπεδο «Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη» (πρώην Κοντοπεύκου), ο ΠΑΟΔΑΠ συνδράμει τον Δήμο στη διοργάνωση αγώνα μπάσκετ με σύνθημα «ΝΑΙ στη ζωή ΟΧΙ στα ναρκωτικά».
  • Στις 17 Ιουνίου και ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΠΑΛ, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 20 χρόνων από τη δημιουργία του Τμήματος ευρωπαϊκών και latin χορών του ΠΑΟΔΑΠ, το τμήμα αυτό θα παρουσιάσει Gala Χορού.
  • Στις 17 Ιουνίου και ώρα 21.15, στον αύλειο χώρο του 7ου Δημοτικού, θα ξεκινήσουν οι κινηματογραφικές προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ» (παράρτημα Κοντοπεύκου). Πέρυσι λειτούργησε πιλοτικά για πρώτη φορά και παρουσίασε σημαντική αποδοχή. Φέτος, θα λειτουργήσει με μεγάλη σταθερή οθόνη και καθίσματα σκηνοθέτου, κατά τα πρότυπα που λειτουργεί  στο 2ο Γυμνάσιο. Ιδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί για τα παιδιά, με τρεις παιδικές ταινίες, μια παράσταση με σαπουνόφουσκες και τρεις παραστάσεις Θεάτρου Σκιών (Καραγκιόζης). Οι τέσσερις παραστάσεις (σαπουνόφουσκες και Θέατρο Σκιών), θα έχουν έναρξη στις 20.30.
  • Στις 19 Ιουνίου, ξεκινά η πρώτη περίοδος του Summer Camp 2023 (καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά 5 έως 13 ετών). Πληροφορίες-εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ: paodap.gr

Ακολουθούν οι εκδηλώσεις:

  • Το «3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Αγίας Παρασκευής», με γενικό τίτλο «Ένας αιώνας ελληνικό τραγούδι», στις 30/6, 1/7 και 2/7, στην κεντρική μας πλατεία.
  • Το πρώτο μέρος του «16ου Φεστιβάλ  Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής» , στις 6 έως και 10 Ιουλίου, στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου.
  • Η λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», από 12/7, στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου.

Για τις τρεις αυτές εκδηλώσεις-δράσεις, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet