Ν. Ζόμπολας: Τεράστια κατάκτηση για τους πολίτες η κατασκευή του κολυμβητηρίου Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Ν. Ζόμπολας: Τεράστια κατάκτηση για τους πολίτες η κατασκευή του κολυμβητηρίου Αγίας Παρασκευής

«Επιτέλους, μετά από τρεις δεκαετίες, η υπόθεση του κολυμβητηρίου προχωρά στο επόμενο βήμα, αφενός με σύγχρονες μελέτες αποπεράτωσης και αφετέρου με βιώσιμη χρηματοδότηση από το “Ταμείο Ανάκαμψης Ελλάδα 2.0”» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής Νίκος Ζόμπολας.

«Η εξαγγελία της δημοτικής αρχής για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου, με σοβαρότητα και σχέδιο, πήρε σάρκα και οστά με την πρόσφατη υπερψήφιση της συγκεκριμένης πρότασης από τη δημοτική αρχή στην Ο.Ε.» σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει:

«Η βιωσιμότητα του έργου εξαρτάται και από τη χρηματοδότησή του, η οποία είναι ένα σταθερό βήμα πριν την πλήρη εξασφάλισή της, χωρίς την επιβάρυνση των πολιτών.

Είναι ένα έργο που αφορά κυρίως τους νέους, αλλά και όλους τους πολίτες, από την παιδική ηλικία μέχρι και υπερήλικες. Η κολύμβηση είναι ένα σημαντικό άθλημα ή ενασχόληση που  διαπλάθει την ψυχική και τη σωματική υγεία και την ευγενή άμιλλα και μπορεί να γίνει τοπόσημο αθλητισμού στην πόλη μας, αλλά και υπερτοπικά.

Είναι μια επιτυχία υλοποίησης εξαγγελίας και στόχου της δημοτικής αρχής και μια τεράστια κατάκτηση για τους πολίτες μας μετά από 30 χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet