Ισοπαλία (2-2) στο φιλικό της «Αγίας» με την Α.Ε. Γλυφάδας
Αθλητισμός

Ισοπαλία (2-2) στο φιλικό της «Αγίας» με την Α.Ε. Γλυφάδας

Σε ένα όμορφο ποιοτικά παιχνίδι Α.Ε. Γλυφάδας Οδυσσέας και Αγία Παρασκευή ήρθαν ισόπαλες 2-2 το απόγευμα του Σαββάτου 10/9 στο δημοτικό γήπεδο Γλυφάδας.

Παρότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους επέλεξαν να δώσουν αυτό το φιλικό αγώνα με στόχο το να αποφορτιστούν οι αθλήτριες από τις καθημερινές κοπιαστικές προπονήσεις και να έχουν μια πρώτη αγωνιστική επαφή με αντίπαλο, ώστε να μπορέσουν και οι δύο προπονητές (Γιώργος Βαϊτσης για τη Γλυφάδα και Γιάννης Γιαννόγλου για την Αγία Παρασκευή) να δουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες τους.

Παρότι το αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια δεν φανερώνει πολλά, η ιστοσελίδα της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, αναφέρει ότι η «Αγία» ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, έχοντας καλή κυκλοφορία και αρκετά τρεξίματα και εκμεταλλευόμενη κυρίως την ταχύτητα κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Η Λουκία Πρίφτη στο 21΄ λεπτό, κάνοντας κούρσα από το κέντρο σε κόντρα αντεπίθεση, πλάσαρε σωστά την αντίπαλο τερματοφύλακα που επιχείρησε έξοδο και πέτυχε το πρώτο φετινό ανεπίσημο γκολ για τη Santa.

Λίγο αργότερα, στο 31΄, η πρωτοεμφανιζόμενη Νάνσυ Πέιου αφού ξεπέρασε καταπληκτικά αντίπαλο περνώντας την μπάλα πάνω από το σώμα της στον χώρο της σέντρας, έφυγε στον κενό χώρο και με ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω από την τερματοφύλακα της Γλυφάδας -που επιχείρησε έξοδο μακριά από την εστία της- πέτυχε το 0-2 μέσα σε πανηγυρισμούς!

Στο 40΄ η Γλυφάδα κατάφερε να μειώσει σε 1-2, όταν από δεξιά επιχειρήθηκε σέντρα, αλλά η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και αιφνιδίασε τη Δασκαλοπούλου.

Στην επανάληψη η Γλυφάδα είχε μια υπεροχή στον χώρο του κέντρου, προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις στην εστία της Σάλιακα, κυρίως με μακρινά στημένα, αλλά δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητική. Στον αντίποδα η Αγία Παρασκευή, εκμεταλλευόμενη το pressing των επιθετικών της, έκλεψε αρκετές μπάλες μπροστά, δημιούργησε τουλάχιστον 4-5 ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα τρίτο γκολ. Σε μια από αυτές της φάσεις η Τοπαλίδη σε τετ α τετ σούταρε δυνατά αλλά η Βαΐτση με καταπληκτική ενέργεια απεσόβησε το τέρμα.

Στο 88΄, μετά από λάθος της άμυνας της Αγίας Παρασκευής και κακή συνεννόηση, η παίκτρια της Γλυφάδας πέτυχε το τελικό 2-2 μέσα από τη μικρή περιοχή με πλασέ.

Για την Αγία Παρασκευή αγωνίστηκαν στο α΄ ημίχρονο οι Δασκαλοπούλου, Μαστοράκη Τριαν., Γιαννόγλου, Βιτούλα, Μπριασούλη, Μπάδα, Παρμαξή, Γατή, Πέιου,  Τοπαλίδη, Πρίφτη

Στην επανάληψη η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε την εξής σύνθεση: Σάλιακα, Μανέτα, Παπαμήτρου, Βιτούλα, Γιαννόγλου, Μπάδα, Μπριασούλη, Γατή, Πέιου, Τοπαλίδη, Πρίφτη.

Αγωνίστηκαν για 20 λεπτά και οι Μαστοράκη Δέσπ. και Κουτρουμπή, ενώ είχαν συμμετοχή στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι Σταμπούλη – Κουλού.

Την παρθενική τους εμφάνιση με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής έκαναν οι Μπριασούλη, Γατή, Πέιου (από την Α.Ε. Ζωγράφου) και οι Σταμπούλη και Κουλού.

Στα αξιοσημείωτα η αγωνιστική επανεμφάνιση των Μπάδα και Δασκαλοπούλου, αλλά οι πολλές απουσίες για την Αγία Παρασκευή, καθώς για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Καμαριανού (τραυματίας), Κορομπίλια (τραυματίας), Βασιλακάκου (αποκατάσταση), Πετράκη (με Εθνική ομάδα), Αραπάκου (εξεταστική), Ντάβου (εκτός Αθηνών), Στεφανοπούλου (εκτός Αθηνών), Βασιλοπούλου, Γονατά, Θηραίου, Μητροπούλου, Μεντζίνη, Τριμπόνια και Μαρκοπούλου.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα αντιμετωπίσει το παιδικό τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet