6ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής Αναδεικνύοντας τον Υμηττό στις 12 Μαΐου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

6ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής Αναδεικνύοντας τον Υμηττό στις 12 Μαΐου

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με τη συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), διοργανώνει για 6η χρονιά αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες, με την επωνυμία «6ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής Αναδεικνύοντας τον Υμηττό – 2019».

Ο αγώνας  θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής. Οι διαδρομές είναι οι εξής:

  • 14 χλμ. – Μεικτή δρόμος- βουνό, ώρα εκκίνησης 8:30π.μ.
  • 5 χλμ. – Μαζική ενηλίκων άνω των 18 ετών & Γυμνασίων – Λυκείων Σχολείων, ώρα εκκίνησης 8:40π.μ.
  • 1 χλμ. – Παιδική Δημοτικών Σχολείων (9-12 ετών), ώρα εκκίνησης 10:30π.μ.

Σκοπός του αγώνα είναι προώθηση του μαζικού αθλητισμού και η ανάδειξη και προστασία της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες του αγώνα θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, καφέ, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ κ.λπ.) και βασικά είδη φροντίδας και περιποίησης (πάνες ενηλίκων, υποσέντονα ακράτειας, κρέμες κατακλίσεως, σαμπουάν, αφρόλουτρα κ.λπ.) για την ενίσχυση της Στέγης Γερόντων Αγίας Παρασκευής, η οποία φιλοξενεί 37 ηλικιωμένα άτομα. Τα είδη θα παραδίδονται στους διοργανωτές είτε με την παραλαβή του φακέλου συμμετοχής από τη Γραμματεία, είτε κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα.

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα (διαδρομές, ώρες, ηλικιακές κατηγορίες κ.λ.π) περιέχονται στην προκήρυξη που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν μέσω ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής.

Τον αγώνα υποστηρίζουν το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, τα 1ο  & 3ο Συστήματα Ελλήνων Προσκόπων Αγίας Παρασκευής, το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ), το Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου – ΣΔΑΜ, το SANTA Running Team και η Ομάδα Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «ORAMA».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet