Β. Ζορμπάς: Φθηνή μικροπολιτική από Σταθόπουλο και Οικονόμου για τον κορωνοϊό
Print Friendly, PDF & Email
Αγία Παρασκευή

Β. Ζορμπάς: Φθηνή μικροπολιτική από Σταθόπουλο και Οικονόμου για τον κορωνοϊό

«Οι καιροί απαιτούν ψυχραιμία, σύνεση και σύμπνοια. Και υπάρχουν, ευτυχώς, αρκετές παρατάξεις στο Δημοτικό μας Συμβούλιο που το αντιλαμβάνονται και το τηρούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», Βασίλης Ζορμπάς.

Και αμέσως μετά «καρφώνει» τον τέως δήμαρχο (επικεφαλής της παράταξης «Νίκη των Πολιτών»), Γιάννη Σταθόπουλο και τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή», Γιώργο Οικονόμου, για τις πρόσφατες ανακοινώσεις τους σχετικά με τη δράση του Δήμου στο θέμα του κορωνοϊού, σημειώνοντας:

«Δυστυχώς, τόσο ο τ. δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος όσο και ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αρχή” κ. Γιώργος Οικονόμου, για να εκτονώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος, εκδίδουν ανακοινώσεις με τις οποίες δημιουργούν σύγχυση και σε κάποιες περιπτώσεις αδικαιολόγητο πανικό. Το γεγονός μάλιστα ότι κάποιες από τις  προτάσεις τους για λήψη μέτρων ήδη έχουν πραγματοποιηθεί πριν την έκδοση των ανακοινώσεών τους, δείχνει ότι και οι ίδιοι βρίσκονται σε σύγχυση. Θα τους παρακαλούσαμε, για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα όπως το θέμα που αφορά στη δημόσια υγεία, να μην κάνουν φθηνή μικροπολιτική, σε βάρος των πολιτών στην πραγματικότητα.

»Η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τα γεγονότα, εφαρμόζοντας έγκαιρα τα σχετικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Κράτους, προστατεύοντας στο μέτρο του δυνατού τη δημόσια υγεία. Καλεί και τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες αυτές και να μην παραπληροφορούνται από ανεύθυνες ανακοινώσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet