Γ. Σταθόπουλος: Ο αυταρχικός δήμαρχος Ζορμπάς συκοφαντεί και διασύρει την Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή

Γ. Σταθόπουλος: Ο αυταρχικός δήμαρχος Ζορμπάς συκοφαντεί και διασύρει την Αγία Παρασκευή

Λάβρος κατά του νυν δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, είναι ο τέως ομόλογός του, Γιάννης Σταθόπουλος, αναφορικά με τον τρόπο που ο πρώτος χειρίστηκε τα πρόσφατα γεγονότα στην πλατεία του Άη Γιάννη.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη των Πολιτών» καταδικάζει την επέμβαση των ΜΑΤ στην πλατεία, την οποία χρεώνει εξ ολοκλήρου στον δήμαρχο, ενώ του ζητεί να ανακαλέσει άμεσα τις δηλώσεις του περί διακίνησης ναρκωτικών στον χώρο, που «συκοφαντεί» και «διασύρει» την πόλη.

Ειδικότερα, ο κ. Σταθόπουλος επισημαίνει στην ανακοίνωσή του:

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μίας απίστευτης δυσφήμισης της πόλης μας με αφορμή ενέργειες και δηλώσεις του δημάρχου κ. Β. Ζορμπά. Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την αδυναμία του να διαχειριστεί τη μεγάλη συνάθροιση νεολαίων στην πλατεία Αγίου Ιωάννου με τη λήξη της καραντίνας, μας διασύρει στο πανελλήνιο με ψεύδη και συκοφαντίες.

Αποκορύφωμα των ενεργειών του ήταν η παρέμβαση των ΜΑΤ στον χώρο της πλατείας, με ρίψη δακρυγόνων, κάτι που ουσιαστικά ο ίδιος προκάλεσε.

Χωρίς συνεννόηση, με απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς την αναζήτηση άλλης λύσης, πολλαπλασίασε τα προβλήματα.

Η αδυναμία διαχείρισης μίας κρίσιμης κατάστασης μετά από την άρση της καραντίνας καταδεικνύει την πλήρη ανικανότητα του Β. Ζορμπά να υπηρετήσει αποτελεσματικά τα συμφέροντα της πόλης.

 Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»:

  • Υπερασπίζεται τους ελεύθερους χώρους με ταυτόχρονη τήρηση των μέτρων προστασίας  λόγω κορωνοϊού. Το πιο κρίσιμο αυτή τη στιγμή είναι να βγούμε από την πανδημία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
  • Καταγγέλλει την  επέμβαση των ΜΑΤ στην πλατεία Αγίου Ιωάννου και δηλώνει την αντίθεσή της σε κάθε μορφή βίας.
  • Καταγγέλλει την στοχοποίηση  τριών επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 6ης Μαΐου από τον Β. Ζορμπά.
  • Καλεί τον Β.Ζορμπά να ανακαλέσει άμεσα τις δηλώσεις του περί διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών στην Αγία Παρασκευή, δηλώσεις του που θίγουν την νεολαία, την επιχειρηματικότητα της πόλης και όλους μας.

Τέλος, καλούμε όλες τις πλευρές σε διάλογο για την αναζήτηση λύσεων με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και για την αποκατάσταση του ονόματος της πόλης μας, ενός όμορφου και πράσινου προαστίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet