ΕΝΕΒΑΠ: Όχι μόνο να μην αυξηθούν, αλλά να μειωθούν τα δημοτικά τέλη ζητούν οι επαγγελματίες στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

ΕΝΕΒΑΠ: Όχι μόνο να μην αυξηθούν, αλλά να μειωθούν τα δημοτικά τέλη ζητούν οι επαγγελματίες στην Αγία Παρασκευή

Εισήγηση για αύξηση των δημοτικών τελών αναμένεται να φέρει η διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών της πόλης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ, Μάκης Τάρλας και η αντιπρόεδρος, Γιούλη Γεωργοπούλου, εκφράζουν τη διαφωνία τους και ζητούν από τις δημοτικές παρατάξεις να την καταψηφίσουν.

Συγκεκριμένα, στη σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν:

«Τη στιγμή που οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν χάσει μεγάλο εισόδημα τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας των συνεχόμενων lockdowns, τη στιγμή που οι λογαριασμοί ρεύματος έρχονται με αύξηση 30% – 40%, τη στιγμή που η πόλη είναι σε άσχημη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας και τη στιγμή που οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν γίνει ελεγκτές για τη διασπορά του κορωνοϊού, εντελώς τυχαία, χθες, μάθαμε ότι την Πέμπτη (11/11) ο Δήμος Αγίας Παρασκευής φέρνει για ψήφιση αύξηση στα δημοτικά τέλη.

Ως ΕΝΕΒΑΠ δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση ακόμη, όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει ο Δήμος. Όχι μόνο ζητάμε να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη, αλλά ζητάμε μείωση δημοτικών τελών ώστε να δείξει έμπρακτα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ότι στηρίζει τα καταστήματα της πόλης. Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταψηφίσουν μία τέτοια άδικη αύξηση, τα τυχόν ελλείμματα του Δήμου δεν θα τα καλύψουμε εμείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet