Φ. Αλεξόπουλος: Υπάρχει κανείς με φιλότιμο να παραιτηθεί;
Επιχειρήσεις – Αγορά

Φ. Αλεξόπουλος: Υπάρχει κανείς με φιλότιμο να παραιτηθεί;

Δεν έγινε τόπος προορισμού και διασκέδασης για τους καταναλωτές της Αττικής ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τις ημέρες των εορτών, σύμφωνα με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Φώτη Αλεξόπουλο.

Μήπως τελικά κάνει κάτι λάθος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σχετικά με αυτό το ζήτημα διερωτάται ο κ. Φωτόπουλος, ο οποίος θέτει ζήτημα παραίτησης σε… κάποιον με φιλότιμο, όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του.

Υπάρχει κανείς με φιλότιμο να υποβάλει την παραίτησή του;

Τελικά ούτε και φέτος η πόλη μας (Αγία Παρασκευή) κατάφερε να γίνει τόπος προορισμού και διασκέδασης για τους καταναλωτές της Αττικής ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Όπως όλα δείχνουν ο αρχικός σχεδιασμός της νέας δημοτικής Αρχής να πείσει τους καταναλωτές (εγχώριους και  εισαγόμενους) έφερε αρνητικό αποτέλεσμα.

Έτσι οι καταναλωτές διάλεξαν άλλους προορισμούς για την ψυχαγωγία τους και αυτό συνέβηκε παρά το γεγονός ότι έχουμε τέσσερις σταθμούς Μετρό στα σύνορά μας και θα μπορούσαμε να τους είχαμε «εκμεταλλευτεί»!!!

Είναι προφανές ότι πάντα κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνουμε ότι μπορούμε για να «στέλνουμε» τους καταναλωτές σε άλλους δήμους για τα ψώνια τους και τη διασκέδασή τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά το όλο θέμα, έτσι όπως έχει καταντήσει. Ενώ εμείς παραμένουμε στα «μαύρα σκοτάδια», όπως ήταν άλλωστε και η κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής όλες αυτές τις ημέρες των εορτών.

Αν αναλύσουμε το γεγονός ότι σε άλλους δήμους δεν «έπεφτε καρφίτσα» (άρα δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι) και σίγουρα θα καταλήξουμε πλέον να αναρωτιόμαστε ότι:

  • Μήπως τελικά κάνουμε κάτι λάθος;
  • Υπάρχει κανείς με φιλότιμο να υποβάλει την παραίτησή του;

Φώτης Αλεξόπουλος
Πρ. δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet