Διαμαρτυρία δημότη για μη εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό της Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Διαμαρτυρία δημότη για μη εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό της Αγ. Παρασκευής

Την έντονη διαμαρτυρία του, υπό τη μορφή ανοιχτής επιστολής προς τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, εκφράζει ο δημότης Αγίας Παρασκευής Γιώργος Σιετής, η εγγονή του οποίου δεν έγινε δεκτή στον Ε΄ δημοτικό Παιδικό Σταθμό, κατά τη διαδικασία της πρώτης φάσης αξιολόγησης.

Στην επιστολή του, ο κ. Γ. Σιετής αναφέρει τα εξής:

Προς τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο

Αγαπητέ,

με αφορμή το γεγονός ότι η μικρότερη (τρίχρονη) εγγονή μου Σ.Γ., της κόρης μου Π.Γ. – Σιετή, δεν έγινε δεχτή στον Ε΄ δημοτικό Παιδικό Σταθμό (πρώην Δ΄ οδ. Αφροδίτης) παρόλο που η μεγαλύτερη αδερφή της, Β.Γ., για δύο χρόνια ήταν στον παραπάνω σταθμό, ήθελα να σου γνωρίσω και να υπενθυμίσω τα εξής:

Η οικογενειακή κατάσταση της κόρης μου παραμένει η ίδια όπως και τα προηγούμενα χρόνια, όπως επίσης η πατρογονική κατοικία της, στην οδό Δ* αρ.* και όλα τα σχετικά… Το μόνο που άλλαξε σε αυτή τη διετία είναι ο δήμαρχος και τίποτα άλλο!

Υπενθυμίζω επίσης ότι είμαστε κάτοικοι (δημότες) τρίτη γενιά πλέον στην Αγία Παρασκευή. Καλό θα ήταν επομένως να το γνωρίζουν αυτό, τόσο εσύ, όσο και αρκετοί άλλοι “φίλοι”, αλλά κι οι αρμόδιοι υπάλληλοι τους οποίους ΚΑΙ ΕΓΩ πληρώνω διότι, απ΄ όπου κι αν ήρθατε κι εγκατασταθήκατε εδώ (στην Αγία), με βρήκατε δεν σας βρήκα.

Επίσης υπενθυμίζω ότι ποτέ δεν φρόντισα, σε αντίθεση με άλλους, για την εξυπηρέτηση προσωπικών ή οικογενειακών μου συμφερόντων Είναι προφανές επίσης, ότι η οικονομική κατάσταση, τόσο του Δήμου, όσο και της χώρας, με τις ταχτικές όλων όσων τα συμφέροντα παλαιότερα ΚΑΙ σήμερα (επί δικής σου δημαρχίας) εξυπηρετούνται, δεν επιτρέπει την παραμικρή εμπιστοσύνη στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ από την πλευρά σου διότι ήδη η εγγονή μου “γράφτηκε” σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, στην Αγία Παρασκευή φυσικά, και οπωσδήποτε στο μέλλον θα είσαι άξιος “κατάλληλης-πρέπουσας διαφήμισης”.

Θα έγραφα και ΝΤΡΟΠΗ, αλλά επειδή είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει,

…αλίμονο στα υπόλοιπα παιδάκια των δημοτών.

Γιώργος Α. Σιετής

* Τα στοιχεία της διεύθυνσης, όπως και τα ονόματα που αναφέρονται στην επιστολή (πλην του υπογράφοντος αυτήν) βρίσκονταν στο μήνυμα που απέστειλε ο κ. Γ. Σιετής, αλλά επειδή αποτελούν προσωπικά δεδομένα κρίναμε σκόπιμο να μην αναφερθούν. Προφανώς, υπάρχουν στη σχετική αίτηση που υπεβλήθη στον αρμόδιο για τις εγγραφές τμήμα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να διασταυρωθεί η ακρίβειά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet