Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο Γ. Σταθόπουλος προσπαθεί να διχάσει το Δημοτικό Συμβούλιο χρησιμοποιώντας ψεύδη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο Γ. Σταθόπουλος προσπαθεί να διχάσει το Δημοτικό Συμβούλιο χρησιμοποιώντας ψεύδη

Η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας επικρίνει τη στάση του τέως δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου αναφορικά με το ζήτημα της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, όπως αυτή διατυπώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού Νίκη των Πολιτών για το θέμα.

Ειδικότερα, η παράταξη σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση:

Αν και τα θέματα της Παιδείας θα πρέπει να βρίσκουν όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ενωμένο προς μια κοινή κατεύθυνση, αυτή της διεκδίκησης και της λύσης των προβλημάτων, ο κ. Σταθόπουλος τα χρησιμοποιεί για τον αντίθετο λόγο: Να διχάσει, χρησιμοποιώντας μάλιστα ψεύδη.

Είναι αλήθεια ότι το ζήτημα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης έφερε σε δύσκολη θέση πολλούς Δήμους, μεταξύ αυτών και τον δικό μας. Τον δικό μας, γιατί η προηγούμενη δημοτική αρχή, του κ. Σταθόπουλου που σήμερα εμφανίζεται να ανησυχεί, ενώ γνώριζε από το 2017 ότι αυτό θα συμβεί, δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά, αφήνοντας τον χρόνο να περνάει.

Να του θυμίσουμε και την πλήρη αποτυχία του με τους παιδικούς σταθμούς, που «πάγωσε» την κατασκευή ενός νέου ιδιόκτητου και δεν κατάφερε να νοικιάσει έστω έναν;

Είναι όντως ένα δύσκολο πρόβλημα η προσχολική εκπαίδευση, αλλά θα το λύσουμε. Η πράξη έχει αποδείξει ότι είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί από αυτόν, σε όλα τα θέματα.

Επειδή όμως κάπου έχει μπερδευτεί, βάζοντας στην ανακοίνωσή του μια φωτογραφία του υπό ανέγερση 14ου Νηπιαγωγείου στα Πευκάκια (θέλοντας να το συνδέσει με τον ίδιο), να του θυμίσουμε ότι  το 2013 η δημοτική αρχή του Βασίλη Ζορμπά, παραχώρησε τον χώρο στις ΚΤΥΠ (Κτηριακές Υποδομές)  για την ανέγερση του 14ου Νηπιαγωγείου.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Σταθόπουλος θα έπρεπε να έχει κάνει μια αυτοκριτική. Γνωρίζουμε ότι μισεί και την κριτική που του γίνεται αλλά και την αυτοκριτική. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σιωπά και να μην προκαλεί με ανακοινώσεις του, με τις οποίες κατηγορεί άλλους για τις δικές του αποτυχίες και ανεπάρκεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet