Αδιαπραγμάτευτη για τους κατοίκους του Τσακού Αγίας Παρασκευής η απόκτηση του Ο.Τ.118
Φωτογραφία: agiaparaskevi-guide.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αδιαπραγμάτευτη για τους κατοίκους του Τσακού Αγίας Παρασκευής η απόκτηση του Ο.Τ.118

Η απόκτηση του Ο.Τ.118  αποτελεί για τον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού Αγίας Παρασκευής πάγιο και διαρκές αίτημα, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανακοίνωσή του.

Μετά τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 25/1/2023, για το αν ο Δήμος θα διεκδικήσει τα χρήματα που κατέβαλε ως πρώτη δόση για την απόκτηση του οικοπέδου εδώ και 10 χρόνια, ο Σύλλογος διευκρινίζει:

«Για εμάς το ζητούμενο δεν είναι να πάρει ο Δήμος τα χρήματα που έδωσε πίσω, αλλά να προχωρήσει στην οριστική απαλλοτρίωση του οικοπέδου. Επιτέλους, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το 118 να αποκτηθεί και να αποδωθεί ως χώρος πρασίνου στους κατοίκους!

Να υπενθυμίσουμε και πάλι ότι το Ο.Τ. 18 είναι ο μοναδικός χώρος πρασίνου που απέμεινε στην περιοχή του Τσακού. Είναι απαραίτητος και για το σύνολο των κατοίκων της περιοχής, αλλά και ειδικά επειδή γειτνιάζει με το 3ο Δημοτικό Σχολείο. Κάθε ανέγερση πολυκατοικίας θα επιβάρυνε και την περιοχή, αλλά και ιδιαίτερα τον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού και θα υποβάθμιζε την λειτουργία του σχολείου.

Κατόπιν όλων αυτών θα θέλαμε να δηλώσουμε ξανά προς τη δημοτική αρχή ότι κάθε άλλη ενέργεια που θα οδηγήσει στην απεμπόληση αυτού του αιτήματος θα μας βρει αντίθετους.

Επαναλαμβάνουμε ρητά ότι το αίτημά μας δεν είναι να επιστραφούν τα χρήματα που έδωσε ο Δήμος, αλλά να προχωρήσουν οι διαδικασίες ώστε να αποκτηθεί επιτέλους το τελευταίο κομμάτι πρασίνου που απέμεινε στην υποβαθμισμένη περιοχή μας!

Κάθε άλλη ενέργεια πέρα από αυτή, που άπειρες φορές έχουμε δηλώσει, δηλαδή η απόκτηση του οικοπέδου, μας βρίσκει αντίθετους και δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα της διεκδίκησής του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet