Αιμοδοσία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος από 8 έως και 10 Ιουλίου
Κοινωνία

Αιμοδοσία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος από 8 έως και 10 Ιουλίου

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ένωσαν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την αναπλήρωση των αποθεμάτων αίματος στα νοσοκομεία της χώρας για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι διοργανωτές εκφράζουν την ελπίδα ο κόσμος να ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία τους και να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία συντονίζεται από το ACG Center of Excellence for Sustainability, σε συνεργασία με το ACG Health and Wellness Center και θα πραγματοποιηθεί στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, την Τετάρτη 8 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, από τις 09:00 έως τις 13:30.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολλεγίου www.acg.edu και προγραμματισμός ραντεβού μέσω του Eventora.

Για πρόσθετες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Κολλέγιο με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή στον τηλ. αριθμό 210 6009800, εσωτ. 1570 και 1370.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet