Αλλάζουμε: Οι κάτοικοι σε Νέα Ζωή και Τσακό «αγκάλιασαν» τη δράση «Ακούμε τις γειτονιές»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αλλάζουμε: Οι κάτοικοι σε Νέα Ζωή και Τσακό «αγκάλιασαν» τη δράση «Ακούμε τις γειτονιές»

Με την επίσκεψη στην πλατεία Μικράς Ασίας στον Τσακό, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της δράσης «Ακούμε τις γειτονιές», που πραγματοποιεί η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής, δίνοντας τον πρώτο λόγο στους πολίτες.

Όπως αναφέρει η παράταξη, δεκάδες δημότες έσπευσαν να συμπληρώσουν διαδικτυακά, μέσα από την ειδική εφαρμογή, τα ερωτηματολόγια για τις γειτονιές τους, ενώ μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στις διά ζώσης συναντήσεις των μελών της παράταξης με τους κατοίκους, οι οποίοι πρόθυμα συμμετείχαν στη δράση.

«Ολοκληρώνοντας τη δεύτερη φάση της δράσης μας “Ακούμε τις γειτονιές”, που κάλυψε τις περιοχές Νέα Ζωή και Τσακός, είμαστε πια βέβαιοι ότι κάτι αλλάζει στην Αγία Παρασκευή. Όλο και περισσότεροι συνδημότες μας συνειδητοποιούν ότι μόνο με τη δική τους κινητοποίηση και συμμετοχή μπορούμε να απαλλαγούμε από το παλιό και να φέρουμε νέο, φρέσκο αέρα στην πόλη και στις γειτονιές μας», δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε σταθερά να ακούμε τους δημότες, να σχεδιάζουμε για τους δημότες, να διεκδικούμε μαζί με τους δημότες. Η επαφή μας με την κοινωνία ήταν, είναι και θα παραμείνει καθημερινή, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο όταν ζεις από κοντά την καθημερινότητα των συμπολιτών σου μπορείς να είσαι χρήσιμος σε αυτούς.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας Κώστα Κρητικίδη, Άννα Γάκη, Γιάννη Λογοθέτη και Πέτρο Διακογιάννη, καθώς και τα μέλη μας Γιώργο Σάρρα, Ορέστη Κύρτση, Γιάννη Πατάκα, Γιώργο Γαλανόπουλο, Τάνια Νικολούλια, Ηλία Μπακόλα, Λιάνα Σιούλα, Χρήστο Πένητα, Κώστα Γαλέα, Ελισάβετ Πετσατώδη, Νίκο Βλάχο, Θανάση Δουφεξή, Μυρσίνη Ζαφειράκη και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχημένη υλοποίηση της πρωτοβουλίας μας.

Η δράση “Ακούμε τις γειτονιές”, μετά από μία σύντομη ανάπαυλα λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, θα συνεχιστεί από το φθινόπωρο στο Κοντόπευκο και στον Άη Γιάννη. Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγάλη δράση “Ακούμε τις γειτονιές”. Η φωνή σου έχει δύναμη, κάνε την να ακουστεί».

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις απαντήσεις των πολιτών σε Νέα Ζωή και Τσακό θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet