Αλλάζουμε: Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τα θέματα καθημερινότητας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Αλλάζουμε: Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τα θέματα καθημερινότητας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η Ομάδα Ενεργών Πολιτών Αλλάζουμε τις περιοδείες της στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής συλλέγοντας απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο της έρευνας για τα θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης. Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που, όπως επισημαίνει η παράταξη, μέρα με τη μέρα, συζητείται όλο και περισσότερο στον Δήμο, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

Τις προηγούμενες ημέρες τα μέλη της ομάδας επισκέφθηκαν τις λαϊκές αγορές της Νέας Ζωής, του Κοντοπεύκου και του Άι Γιάννη, παιδικές χαρές της πόλης, καθώς και την αγορά του Κοντοπεύκου.

Έπειτα από την πρώτη δράση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο και αφορούσε τον Αθλητισμό, αγκαλιάζεται από τους δημότες και η δράση για την καθημερινότητα. Τα μέλη της ομάδας έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες, να ακούσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν και να ζητήσουν την άποψή τους συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.

Τις προσεχείς ημέρες, η Ομάδα Αλλάζουμε προγραμματίζει να επισκεφθεί κεντρικά σημεία του Τσακού και του Άι Γιάννη, καθώς και άλλα σημεία της πόλης.

Μέχρι σήμερα έχουν συμπληρωθεί 220 ερωτηματολόγια, τα οποία θα αξιολογηθούν με τη συμμετοχή ειδικών και τεχνοκρατών στα θεματικά εργαστήρια ιδεών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα του Πέτρινου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη, οδός Σπάρτης 1).

Συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Αλλάζουμε στο allazoume.gr, στο Facebook, στο instagram και στο YouTube.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet