Αλ. Μουστόγιαννης: Να μην διχάσουμε την κοινωνία στο θέμα της πλατείας του Άη Γιάννη
Κοινωνία

Αλ. Μουστόγιαννης: Να μην διχάσουμε την κοινωνία στο θέμα της πλατείας του Άη Γιάννη

Ο επικεφαλής της της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά», δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1 Fm» και στην εκπομπή «Κεντρικό Μαγκαζίνο», σχολίασε τα πρόσφατα επεισόδια στην πλατεία του Άη Γιάννη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μουστόγιαννης δήλωσε:

  • Το πρόβλημα στην πλατεία είναι διαχρονικό, η πλατεία αυτή έχει πάρα πολύ κόσμο, νέους κυρίως ανθρώπους, οι οποίοι έρχονται και από άλλες περιοχές. Το θέμα όμως αυτή τη στιγμή είναι ότι πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός (λόγω του κορωνοϊού).
  • Έχουμε λάθος χειρισμό από τον δήμαρχο της πόλης, ο οποίος έχει βγει σε όλα τα κανάλια και έχει δυσφημίσει την Αγία Παρασκευή, ότι είναι άντρο ναρκωτικών και λοιπά. Εδώ θέλει σωστό χειρισμό, ο δήμαρχος βγήκε τις προηγούμενες μέρες, κάλεσε τα ΜΑΤ, κάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας, να προστατεύσει τον Δήμο μας και το έκανε μείζον θέμα ως πρώτη αρνητική είδηση σε όλη την Ελλάδα. Προφανώς υπάρχει θέμα, προφανώς συγκεντρώνονται πολλά άτομα, έπρεπε να το χειριστούμε αλλιώς.
  • Θέλω να κάνω έκκληση οι νέοι άνθρωποι να μην παραβρεθούν σήμερα στην πλατεία όχι μόνο γιατί υπάρχει απόφαση υπουργείου, που λέει ότι πρέπει να κλείσει, αλλά είναι επικίνδυνο για την εξάπλωση του ιού. Γιατί αν ακούσουμε σε μια ενημέρωση ότι στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν πάρα πολλά κρούσματα τις επόμενες μέρες, ενώ έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα όλοι μας, φανταστείτε τι έχει να γίνει αν μπει σε καραντίνα η Αγία Παρασκευή. Κάνω έκκληση να μην μαζευτούν και είναι θέμα του Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου, τι θα κάνουμε μετά τον κορωνοϊό στην πλατεία, γιατί δυστυχώς άνοιξαν όλα τα θέματα μαζί και έχει χαθεί η ουσία.
  • Στην Αγία Παρασκευή αυτή τη στιγμή υπάρχει «εμφύλιος» ανάμεσα στους κατοίκους. Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι, οι μισοί παίρνουν το μέρος του ενός και οι άλλοι του άλλου. Δεν θέλουμε να διχάσουμε τους πολίτες μας. Προβλέπεται δύσκολο καλοκαίρι σε αυτή την πλατεία, αλλά είναι θέμα του Δήμου, να το λύσουμε εμείς μέσα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, να πάμε να μιλήσουμε με τους νέους, να ανοίξει διάλογος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet