Αλ. Μουστόγιαννης: Ο κ. Ζορμπάς δείχνει από νωρίς την ανυπαρξία του
Κοινωνία

Αλ. Μουστόγιαννης: Ο κ. Ζορμπάς δείχνει από νωρίς την ανυπαρξία του

«Ο κ. Ζορμπάς δείχνει από νωρίς την ανυπαρξία του» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, μετά από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής κατά την οποία συζητήθηκε η ανάπλαση της πλατείας Άι Γιάννη.

Ο κ. Μουστόγιαννης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μπαίνοντας στον 5ο μήνα δημοτικής Αρχής ο κ. Ζορμπάς μάς δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις όσον αφορά την παραμονή του αυτή την τετραετία στην καρέκλα του δημάρχου.

Συγκεκριμένα παρατηρούμε ότι εδώ και πέντε μήνες δεν έχει παρουσιάσει κανένα πλάνο για το πώς θα κινηθεί για την ανάπτυξη του Δήμου μας, αλλά και δεν έχει δείξει το παραμικρό δείγμα συναίνεσης.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Ιανουαρίου ουσιαστικά κατήγγειλε την προηγούμενη διοίκηση και μας είπε ότι θα πολεμήσει και ακυρώσει την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννη η οποία ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.

Στην πραγματικότητα δεν θέλει να ξεκινήσει η θητεία του με έργα, μόνο και μόνο για να μην αναδειχθεί ένα έργο από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου.

Θέλουμε να του πούμε ότι η πόλη δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει και ούτε να παρακολουθεί την πολιτική κόντρα Ζορμπά – Σταθόπουλου.

Εμείς συνεχίζουμε τη σοβαρή μας στάση στα θέματα και συμφέροντα των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet