Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν αλλοδαπό πριν βάλει φωτιά σε τέντα καφετέριας στην Αγ. Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν αλλοδαπό πριν βάλει φωτιά σε τέντα καφετέριας στην Αγ. Παρασκευή

Αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμενυσης (ΔΙ.ΑΣ.) εντόπισαν και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, που λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 7 Ιουλίου 2021 μόλις είχε βάλει φωτιά σε νάιλον τέντα καφετέριας στη Λ. Μεσογείων, στην Αγία Παρασκευή.

Το συμβάν αναδεικνύει στο policenet.gr ο συνδικαλιστής αστυνομικός, μέλος της Μάχιμης Προοδευτικής Συσπείρωσης των Αστυνομικών Βορειανατολικής Αττικής (ΜΠΡΟΣΤΑ Β/Α) Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο οποίος περιγράφει τα διαδραματισθέντα ως εξής:

Εχθές Τετάρτη προς Πέμπτη βράδυ, περί ώρα 00.50 κατά τη διάρκεια της περιπολίας της η ομάδα ΔΙ.ΑΣ 201/3 εντόπισε ύποπτο άτομο αλλοδαπής καταγωγής στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα επί της Λ. Μεσογείων 360. Το άτομο μόλις είχε ανάψει φωτιά σε νάιλον τέντα καφετέριας. Άμεσα και μεθοδικά οι συνάδερφοι όχι μόνο ακινητοποίησαν και δέσμευσαν το εν λόγω άτομο, αλλά έσβησαν και τη φωτιά που εξαιτίας του εύφλεκτου υλικού (νάιλον), ο κίνδυνος για επέκταση της φωτιάς ήταν άμεσος. 

Σημειώνω δε ότι δίπλα ακριβώς υπήρχε πρατήριο υγρών καυσίμων! 

Εν συνεχεία οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δείχνοντας ζήλο, μερίμνησαν τόσο για  τη συλλογή των πειστηρίων όσο και για την ανεύρεση της ιδιοκτήτριας! 

Ο αλλοδαπός δράστης οδηγήθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και αφού συνεχίστηκε ή διερεύνηση για τα αίτια από το Τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Παρασκευής πήρε τον δρόμο για τη δικαιοσύνη. 

Τι περισσότερο μπορείς να πεις σε αυτούς τους νεαρούς συναδέρφους, σφίγγοντάς τους το χέρι που, με τον ζήλο και την παρατηρητικότητά τους, απέτρεψαν τα χειρότερα! Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε για την υπηρεσία τους, γνωρίζοντας πως η Διεύθυνση της Α.Δ. που ανήκουν θα τους συγχαρεί όπως προβλέπεται! 

Σαν συνάδερφος που έχω περάσει και από αυτή τη Διεύθυνση, αλλά και μέλος της  παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ Βορειοανατολικής Αττικής, δηλώνω περήφανος εκπροσωπούντς συνάδελφους τέτοιας ποιότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet