Β. Ζορμπάς: Δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι σχετικά με τη στέγαση της δίχρονης υποχρεωτική προσχολικής εκπαίδευσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι σχετικά με τη στέγαση της δίχρονης υποχρεωτική προσχολικής εκπαίδευσης

Ότι ο Δήμος Αγ. Παρασκευής δεν είναι απολύτως έτοιμος σχετικά με τη στέγαση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, παραδέχεται ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος δηλώνει:

Ξεκινά αύριο η νέα σχολική χρονιά, κάτω από πρωτοφανείς για όλους μας συνθήκες. Συνθήκες δύσκολες και εναλλασσόμενες, σε μια κατάσταση αβέβαιη, που δοκίμασε και δοκιμάζει όλους μας: Κράτος, Δήμο, πολίτες.

Ο Δήμος, όσον αφορά στις δικές του υποχρεώσεις προς τη σχολική κοινότητα, στη συντήρηση των εγκαταστάσεων και στην υγιεινή, ανταποκρίθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ωστόσο, υπαρκτό είναι το πρόβλημα της στέγασης της δίχρονης προσχολικής αγωγής για το οποίο, παρ’ ότι  πράξαμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν μέχρι ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι.

Όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ για τη μικρή καθυστέρηση και για τις ευθύνες της προηγούμενης δημοτικής αρχής του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, αφού ο ίδιος δεν το κάνει. Γνώριζε το θέμα από τις αρχές του 2018, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια της θητείας του δεν φρόντισε καθόλου για την έγκαιρη επίλυσή του. Σε λίγες ημέρες, όμως, η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί πλήρως.

Εύχομαι σε όλη τη σχολική κοινότητα να έχουμε, με τη βοήθεια του Θεού, μια καλή σχολική χρονιά, χωρίς προβλήματα και με υγεία για όλους.

Και δεν ξεχνάμε: Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet