Β. Ζορμπάς: Κανένα σχολείο της Αγίας Παρασκευής δεν θα μείνει χωρίς θέρμανση
Φωτογραφία: amanivoice-chios.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Κανένα σχολείο της Αγίας Παρασκευής δεν θα μείνει χωρίς θέρμανση

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τονίζει ότι μέσω της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για όλους τους μαθητές, σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και φυσικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι «οι τεράστιες ανατιμήσεις που έχουν παρατηρηθεί στα τιμολόγια της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου, λόγω της ενεργειακής κρίσης, έχει επιφέρει ανησυχία στους γονείς των μαθητών, αλλά ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς ξεκαθαρίζει με απόλυτο τρόπο πως κανένα σχολικό συγκρότημα δεν θα παραμείνει χωρίς θέρμανση και πως οι μαθητές όλων των βαθμίδων καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό δεν θα αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Τέλος, η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι ο κ. Ζορμπάς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους προέδρους της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, τον κ. Γουργούλη και τον κ. Μπουρλιάσκο αντίστοιχα, διαμηνύοντας τους πως ο Δήμος θα κάνει ότι χρειαστεί για να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των μαθημάτων.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet