Β. Ζορμπάς: Πράξεις και όχι μεγάλες κουβέντες για τους ήρωες γιατρούς
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Πράξεις και όχι μεγάλες κουβέντες για τους ήρωες γιατρούς

Πράξεις και όχι «μεγάλες κουβέντες» για τη στήριξη του ιατρικού προσωπικού της χώρας ζητά από την Πολιτεία ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Με αφορμή τη μάχη που δίνουν οι Έλληνες γιατροί στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία λόγω του κορωνοϊού «Covid-19» ο κ. Ζορμπάς, ιατρός-πνευμονολόγος και ο ίδιος, σημειώνει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ήρωες λοιπόν αυτοί που φορούν λευκές ή πράσινες μπλούζες. Το αποδεχόμαστε. Ναι, οι γιατροί όμως δεν έγιναν σήμερα ήρωες με τον κορωνοϊό. Το 2003 και το 2012 δεν αντιμετωπίσαμε δύο πιο δύσκολους, αλλά και θανατηφόρους ιούς; Τους αντιμετωπίσαμε και τότε στην πρώτη γραμμή. Το ιατρικό προσωπικό δεν θέλει μεγάλες κουβέντες. Θέλουμε πράξεις από την κυβέρνηση πλέον. Μόνιμο ιατρικό προσωπικό, με αξιοπρεπείς μισθούς. Οι συμβάσεις αποικιοκρατικού χαρακτήρα δεν μπορούν να προσφέρονται σε ήρωες. Ήρωας ήταν και ο Νικηταράς και τι του έδωσε στη συνέχεια το Ελληνικό κράτος… ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ να μπορεί να ζητιανεύει. Λοιπόν, μετά το τέλος της κρίσης που περνάμε, οι ΗΡΩΕΣ επιθυμούν αξιοπρεπή αντιμετώπιση από το κράτος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet