Γ. Σταθόπουλος: Δουλέψαμε πολύ για το έργο ανάπλασης της Αιγαίου Πελάγους
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Δουλέψαμε πολύ για το έργο ανάπλασης της Αιγαίου Πελάγους

«Δουλέψαμε πολύ επί 3 χρόνια για το έργο ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους» τονίζει ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος. μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον νυν δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για την έναρξη του έργου.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γ. Σταθόπουλος σημειώνει:

Ξεκινά μετά τις γιορτές ένα ακόμη έργο μας: Η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους – Ακολουθεί σύντομα η έναρξη έργου ανάπλασης οδών της κεντρικής πλατείας και σε λίγους μήνες η ανέγερση δημαρχείου!

Ξεκινά αμέσως μετά τις γιορτές το έργο μας συνολικής ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους από τη Λεωφ. Μεσογείων έως την οδό Νεαπόλεως (καθολική ασφαλτόστρωση της οδού, ανάπλαση πεζοδρομίων με διεύρυνση στις γωνίες, ράμπες εισόδου-εξόδου οχημάτων, πινακίδες σήμανσης, κυβόλιθοι με διάβαση τυφλών,αλλαγή φωτιστικών σωμάτων με LED, θέσεις στάθμευσης κ.ά). Ένα εξαιρετικό έργο! Δουλέψαμε πολύ επί 3 χρόνια, η Τεχνική Υπηρεσία, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ο γενικός γραμματέας, η Οικονομική Υπηρεσία κ.ά. για να φτάσουμε να κατασκευάζεται αυτό το έργο που θα αλλάξει την όψη και αισθητική της περιοχής του Άι Γιάννη και πετύχαμε το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησής του να προέρχεται από το «Πράσινο Ταμείο».

Μην περιμένετε από τον Β. Ζορμπά να αναγνωριστεί η δουλειά μας. Απουσιάζει στοιχειώδης ευγένεια αναγνώρισης της δουλειάς των άλλων. Η πόλη όμως θα ενημερωθεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet