Γ. Σταθόπουλος: Ποιος αλήθεια κάνει μικροπολιτική με τον κορωνοϊό;
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Ποιος αλήθεια κάνει μικροπολιτική με τον κορωνοϊό;

Απάντηση στην ανακοίνωση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος τον κατηγόρησε -μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή» για «μικροπολιτική», δίνει ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη των Πολιτών», Γιάννης Σταθόπουλος.

Ειδικότερα, ο τέως δήμαρχος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

Από την Τρίτη 10/3 κάλεσα τη δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής να προβεί σε απολυμάνσεις δημοτικών κτηρίων (ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς δήλωνε ότι αυτό γίνεται μόνο σε περίπτωση κρούσματος), όπως και να τοποθετήσει αντισηπτικά-απολυμαντικά υγρά σε κάθε σημείο του Δήμου.

Σήμερα, Παρασκευή 13/3, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός – ΠΑΟΔΑΠ ανακοινώνει ότι θα κάνει απολυμάνσεις στους χώρους του, ευτυχώς χωρίς κρούσμα.

Για το δημαρχείο – σχολεία – παιδικούς σταθμούς – απορριμματοφόρα, δημοτικά κτήρια κ.λπ., ουδέν νεώτερο.

Ταυτόχρονα, οι εργαζόμενοι αναζητούν οι ίδιοι αντισηπτικά!

Χθες, Πέμπτη 12/3, ζήτησα να κλείσουν οι παιδικές χαρές, κάτι που έγινε σήμερα 13/3, παράλληλα με τους αθλητικούς χώρους που ήταν ανοιχτοί.

Παρακολουθήσαμε, επίσης, την απολύτως ακατάληπτη, αντιεπιστημονική και ανεύθυνη σύγκριση μετάδοσης της φυματίωσης με τον ιό Covid 19, μέσω της Θείας Κοινωνίας, που δημοσίευσε, ως μη όφειλε, ο Β. Ζορμπάς. Προκαλεί σύγχυση, κάνει ο ίδιος μικροπολιτική και ανεξήγητα δεν πήρε πρωτοβουλίες.

Ζητήσαμε, τέλος, όπως και άλλες παρατάξεις, ειδική σύσκεψη για να συμβάλλουμε στο σοβαρό θέμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θέμα που όπως όλα δείχνουν θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην υγεία των πολιτών και στην οικονομία. Δεν φαίνεται να το επιθυμούν.

Σε κάθε περίπτωση, καλούμε όλους/ες να συμβάλλουν με τη στάση και συμπεριφορά τους στον όσο το δυνατό μικρότερο επιπολασμό της νόσου. Να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, χωρίς πανικό, αλλά με σύνεση και σοβαρότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet