Γ. Σταθόπουλος προς Β. Ζορμπά: Υλοποιείστε την ανάπλαση της πλατείας Άη Γιάννη χωρίς πονηριές…
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος προς Β. Ζορμπά: Υλοποιείστε την ανάπλαση της πλατείας Άη Γιάννη χωρίς πονηριές…

Στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,13 και 20/5, έγινε ευρεία συζήτηση για το θέμα της ανάπλασης της πλατείας Άη Γιάννη, όπως σημειώνει ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών.

Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος υπενθυμίζει ότι στο τέλος Αυγούστου 2019 η διοίκησή του δημοπράτησε έργο συνολικής ανάπλασης του χώρου της πλατείας, με μελέτη και όρους δημοπράτησης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και τον Δήμο. «Το έργο μεγαλώνει την υπάρχουσα παιδική χαρά, προσθέτει καινούργια, καταργεί τα υπάρχοντα κατεστραμμένα σιντριβάνια, κάνει την πλατεία εξωστρεφή και πολλά ακόμη» σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει:

«Ο Β. Ζορμπάς από τη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα, στην προσπάθειά του να ακυρώσει το -δημοπρατημένο επαναλαμβάνω- έργο, έχει δηλώσει κατά καιρούς:

  • Ότι η δημοπράτηση έγινε στη λήξη της θητείας μας.
  • Ότι συμμετείχαν λίγοι εργολάβοι.
  • Ότι οι όροι δημοπράτησης είναι φωτογραφικοί.
  • Ότι το έργο πέρασε μόνο από την Οικονομική επιτροπή του Δήμου.
  • Ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα και αλλά πολλά.

»Στην προσπάθειά του μάλιστα να ακυρώσει το έργο απέτυχε, διότι ο μειοδότης που έδωσε έκπτωση 41% κέρδισε την προσφυγή του, κατά του Δήμου μας.

»Είμαι σε θέση να διαβεβαιώσω ότι όλα τα στάδια του έργου είναι απολύτως νόμιμα και τον καλώ δημόσια να το υλοποιήσει άμεσα, χωρίς πονηριές και στρεψοδικίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet