Δήμος Αγ. Παρασκευής: Καθημερινό μας μέλημα η πυροπροστασία του Υμηττού 
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Καθημερινό μας μέλημα η πυροπροστασία του Υμηττού 

Καθημερινό μέλημα του Δήμου Αγίας Παρασκευής είναι η πυροπροστασία του Υμηττού, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Σταθούλου, ως  απάντηση σε αντίστοιχη ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής, Ανδρέα Γκιζιώτη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή φωτιά που ξέσπασε στο δασάκι του Λόφου Τσακού, ο Δήμος τονίζει:

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Καθημερινό μας μέλημα η πυροπροστασία του Υμηττού 

Το περασμένο Σάββατο, απόγευμα (όχι Κυριακή μεσημέρι, όπως αναφέρεται), με βαθμό επικινδυνότητας 2, στον περίβολο του 2ου Λυκείου Δήμου Χολαργού-Παπάγου, σε απόσταση περίπου 700 μ. από τα σύνορά μας, εκδηλώθηκε μικρή φωτιά. Ο υπάλληλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής που ήταν σε υπηρεσία στο Πυροφυλάκιο του Λόφου Τσακού, και ο οποίος είδε πρώτος τον καπνό, ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική όπως και τους εθελοντές του ΣΕΕΠΒΑΤΥ και της ΔΑΠΑΧΟ. Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική.

Ενημερώνουμε ότι οι εποχιακοί υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αγίας Παρασκευής επιτηρούν καθημερινά τρία σημεία: τον Λόφο Τσακού σε όλα τα επίπεδα επικινδυνότητας (γι΄ αυτό πρώτοι εμείς ειδοποιήσαμε την Πυροσβεστική) και τα σημεία Τρίστρατο και Μοναστήρι Αϊ-Γιάννη σε επίπεδα 3 και 4 με συνεχείς μετακινήσεις και του μικρού πυροσβεστικού οχήματος. Σε επίπεδο 4 βρίσκεται στο Μοναστήρι του Αϊ-Γιάννη και το μεγάλο πυροσβεστικό όχημα.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet