Δύο εισβολές ληστών σε σπίτια στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δύο εισβολές ληστών σε σπίτια στην Αγία Παρασκευή

Αντιμέτωπο με κουκουλοφόρους ληστές μέσα στο σπίτι του ήρθε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Αγία Παρασκευή. Ένας 95χρονος και μια 93χρονη είδαν ξαφνικά μέσα στο διαμέρισμά τους τους ληστές να τους ζητούν όσα χρήματα είχαν στον χώρο.

Ανήμποροι να αντιδράσουν, οι ηλικιωμένοι παρακαλούσαν τους κακοποιούς να μην τους κάνουν κακό. Λίγη ώρα αργότερα, και αφού αναστάτωσαν όλο το σπίτι, οι δράστες πήραν κοσμήματα και χρήματα εξαφανίστηκαν.

Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, ληστές είχαν εισβάλλει σε διαμέρισμα 27χρονου -επίσης στην Αγία Παρασκευή- και αφού ακινητοποίησαν τον νεαρό άρπαξαν από το σπίτι ό,τι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Ενδεικτικό της εγκληματικότητας και της αύξησης που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα είναι το γεγονός ότι άγνωστοι κατάφεραν να μπουν σε κλινική στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για να αρπάξουν σαν κύριοι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και μια τηλεόραση.

Πηγή: Μίνα Καραμήτρου, CNN Greece

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Yiannis

    Υπάρχει και 3η εισβολή κοντά στον Δημόκριτο, την Παρασκευή σε ισόγειο κατοικία ενώ έλειπαν οι ιδιοκτήτες. Βρήκαν και πήραν μόνο ένα χρυσαφικό. Υποθέτω ότι παρακολουθούσαν πότε θα φύγουν από το σπίτι για να μπουν.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet