Επιτήδειοι εξαπατούν τηλεφωνικώς ηλικιωμένους στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επιτήδειοι εξαπατούν τηλεφωνικώς ηλικιωμένους στην Αγία Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, στην προσπάθειά του να προστατεύσει τους δημότες, ενημερώνει πως, το τελευταίο διάστημα, το γραφείο Δημάρχου δέχθηκε μεγάλο αριθμό καταγγελιών, σχετικά με διαδοχικές τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούνται, κυρίως σε ηλικιωμένους, κατά τις οποίες άγνωστα άτομα επικαλούνταν, ψευδώς, πως εργάζονται για δημόσια επιχείρηση και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού εντός της οικίας των δημοτών, με αιτιολογία τη διόρθωση υποτιθέμενης βλάβης.

Σε περίπτωση που οι δημότες δεν δεχόντουσαν το ραντεβού, τότε τα άτομα αυτά τους ενημέρωναν ψευδώς πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα τους επέβαλλε να πληρώσουν αυξημένα δημοτικά τέλη.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει, ρητώς και κατηγορηματικώς, πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και οι υπηρεσίες του ουδεμία σχέση έχουν με τα τηλεφωνήματα αυτά, με τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά να εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά που μπορούν να προκαλέσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα. 

Για τον λόγο αυτόν, οι πολίτες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί και να μην ενδίδουν σε προτροπές για συνάντηση ή για κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ατόμων που δεν γνωρίζουν, καταλήγει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet