Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από τους προσκόπους Αγίας Παρασκευής στις 7/3
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από τους προσκόπους Αγίας Παρασκευής στις 7/3

Oι τρεις Κοινότητες Προσκόπων Αγίας Παρασκευής (παιδιά λυκείου) διοργανώνουν μια διαδικτυακή ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού ανοιχτή προς όλους τους νέους, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος αυτής της μη κερδοσκοπικής δράσης είναι η ενημέρωση και η βοήθεια των παιδιών στον τομέα των σχολών και των επαγγελμάτων.

«Παίρνοντας την πρωτοβουλία, οι πρόσκοποι της πόλης μας, καλούν όλους τους νέους να εξερευνήσουν τον εαυτό τους καθώς και τον επαγγελματικό χώρο, με τη βοήθεια αυτού του σεμιναρίου. Η διεξαγωγή του θα γίνει στις 7 Μαρτίου 2021, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Teams με ώρα έναρξης τις 16:00», επισημαίνει η διοίκηση.

Η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής αναφέρει ότι η δράση θα διεξαχθεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είναι μια ενημέρωση από την κ. Έλενα Καστάνη, επαγγελματία σύμβουλο καριέρας, με θέμα «Μάθε τον εαυτό σου». Το δεύτερο μέρος αποτελείται από μία περιληπτική παρουσίαση 15 σχολών/επαγγελμάτων, από τα μάτια ενός επαγγελματία και ενός φοιτητή της σχολής. Στο τέλος της κάθε παρουσίασης θα δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφράσουν τυχόν ερωτήσεις ή απορίες.

«Οι πρόσκοποι βρίσκονται δίπλα στους νέους!» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Αναλυτικό πρόγραμμα

  • 16:20-17:20: «Μάθε τον εαυτό σου», Έλενα Καστάνη, σύμβουλος καριέρας – Link παρακολούθησης: https://cutt.ly/Ylm2za6.
  • 17:30-20:00: Παρουσίαση σχολών και επαγγελμάτων από ειδικούς συνεργάτες.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, η διοίκηση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

Θα υπάρχουν τρία διαφορετικά groups/links στα οποία θα γίνονται τρείς παρουσιάσεις ταυτόχρονα. Το αναλυτικό πρόγραμμα του κάθε group/link θα το βρείτε στον παρακάτω πίνακα. Θα μπορείτε βεβαίως να διαλέξετε τη παρουσίαση που σας ενδιαφέρει πιο πολύ και να κατευθυνθείτε προς αυτήν. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε group/link κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet