Κάλαντα στον δήμαρχο και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον «Λουλουδότοπο»
Κοινωνία

Κάλαντα στον δήμαρχο και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον «Λουλουδότοπο»

Τα κάλαντα έψαλαν την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 έντεκα νήπια από Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «Λουλουδότοπος» στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά.

Τα παιδάκια συνόδευαν ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών του Κέντρου, Δημήτρης Βυθούλκας, και η νηπιαγωγός Μαίρη Φαραντάκη. Τα παιδιά, εκτός από τα κάλαντα, προσέφεραν στον δήμαρχο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα, τα οποία είχαν συγκεντρώσει οι υπεύθυνοι του «Λουλουδότοπου», σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών.

Ο δήμαρχος καλοδέχτηκε τα παιδιά και μέσα σε μια αληθινά γιορτινή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έψαλε μαζί τους τα κάλαντα, τους προσέφερε ζαχαρένια σπιτάκια, γλυκά και αναψυκτικά και ευχήθηκε σε όλα «Καλά Χριστούγεννα» και καλή πρόοδο στη ζωή τους.

Η προσφορά τροφίμων από τον «Λουλουδότοπο» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου είναι συχνή τα τελευταία χρόνια, αλλά, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ο κ. Βυθούλκας δήλωσε ότι «πρώτη φορά η δημοτική Αρχή μάς υποδέχτηκε με τόση θέρμη και ζεστασιά».

Η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει σχετικά: Πραγματικά πολύτιμη είναι μια τέτοια δράση νηπίων, όχι μόνο για τη χαρά της προσφοράς που τα ίδια βιώνουν, αλλά γιατί εκπαιδεύονται στην προσφορά, συνειδητοποιούν την ανάγκη να ενδιαφερθούν για τον πλησίον και καλλιεργούν την ενσυναίσθηση, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλούτο και για την ενήλικη ζωή τους. Άξιοι οι γονείς τους και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τους!

Παρούσες στη συγκινητική αυτή συνάντηση ήταν η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ελένη Δάβαρη και από το γραφείο δημάρχου η κ. Μαριλένα Παπαδοπούλου και η κ. Ισμήνη Στάμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet