Με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου συναντήθηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου συναντήθηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα με στόχο τη δρομολόγηση έργων τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου στην πόλη της Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Γιάννη Ανδρουλάκη. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο διευθυντής του Πράσινου Ταμείου Γιώργος Πρωτόπαπας.

Στο πλαίσιο της συζήτησης εξετάστηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης από την πλευρά του Πράσινου Ταμείου έργων και δράσεων που στόχο  έχουν την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την ενίσχυση των αστικών αναπλάσεων, μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων. Έμφαση δόθηκε από τον δήμαρχο και στο θέμα της απόκτησης και αξιοποίησης κοινόχρηστων χώρων, επισημαίνοντας ότι είναι στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Μυλωνάκης δήλωσε: «Θα διεκδικήσουμε και θα αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο προκειμένου να προχωρήσουμε έργα με  ισχυρό περιβαλλοντικό πρόσημο για την πόλη μας. Χαίρομαι γιατί σε αυτή μας την προσπάθεια η διοίκηση του Πράσινου Ταμείου και προσωπικά ο κ. Ανδρουλάκης θα είναι σύμμαχος και αρωγός μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet