Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Λάθη επί λαθών Ζορμπά με κόστος στην προσχολική αγωγή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Λάθη επί λαθών Ζορμπά με κόστος στην προσχολική αγωγή

Στο θέμα του κλεισίματος του παιδικού σταθμού στην οδό Τρωάδος επανέρχεται η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με αφορμή την παράταση που δόθηκε στην καταληκτική προθεσμία για ορισμένα δικαιολογητικά νόμιμης λειτουργίας των εν λειτουργία παιδικών, βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών των Δήμων και των Νομικών Προσώπων τους.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει τα εξής:

«Η αιφνιδιαστική πρόταση και απόφαση της δημοτικής αρχής προ διμήνου να παύσει τη λειτουργία του Ζ΄ Παιδικού Σταθμού στην οδό Τρωάδος προκάλεσε την αντίδραση αντιπολίτευσης και δημοτών. Η δικαιολογία για το λουκέτο ήταν η μη συμμόρφωση του ιδιοκτήτη για την απαραίτητη ανακαίνιση στην οποία θα έπρεπε να προβεί το κτήριο, ώστε να θεωρείται ασφαλές και ικανό προς νόμιμη χρήση. Επικαλούνταν, μάλιστα, την αδυναμία εύρεσης του ιδιοκτήτη για ανανέωση της σύμβασης, ενώ -ως δια μαγείας- ο ιδιοκτήτης βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα για να μισθώσει το εν λόγω κτήριο για… νηπιαγωγείο.

Με βάση την απόφαση της 28ης Ιουλίου 2022 δίνεται για άλλη μια φορά παράταση ενός έτους στην καταληκτική προθεσμία για ορισμένα δικαιολογητικά νόμιμης λειτουργίας των εν λειτουργία παιδικών, βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών των Δήμων και των Νομικών Προσώπων τους.

Για άλλη μια φορά, με θύμα τις δομές προσχολικής αγωγής σε αυτή την περίπτωση, ο δήμαρχος αποδεικνύεται ελλιπής ως προς τις ικανότητές του, ανενημέρωτος και ανίκανος να διοικήσει με γνώμονα το κοινό συμφέρον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet