Νέα Αρχή: Η Αγία Παρασκευή βρωμάει και απειλείται η δημόσια υγεία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα Αρχή: Η Αγία Παρασκευή βρωμάει και απειλείται η δημόσια υγεία

Μία ακόμα ανακοίνωση, από μέρους της αντιπολίτευσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση από την παράταξη Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Οικονόμου, μαρτυρά την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει στο σύνολό του ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, εν μέσω πανδημίας, όσον αφορά τον τομέα της Καθαριότητας.

Ειδικότερα, η Νέα Αρχή αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Εν μέσω έξαρσης του δεύτερου κύματος της πανδημίας η δημοτική αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος, σε μία επίδειξη αυταρχισμού, εκβιασμού και αυθαιρεσίας απέναντι στους εργαζόμενους, παραπληροφορούν τους δημότες και με τους εντεταλμένους κονδυλοφόρους παρουσιάζουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που υπάρχει στην πραγματικότητα.

Στην συνάντηση που κάναμε σήμερα (29/10) το πρωί με τους εργαζόμενους στην Kαθαριότητα εξετάσαμε και συζητήσαμε όλα τα θέματα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στην δημοτική αρχή για να μην μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Αν όμως εμείνει στην επίδειξη αλαζονείας και της εκβιαστικής λογικής, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα πρέπει να ζητήσουν άμεσα, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δημοτική αρχή των απευθείας αναθέσεων, της κατασπατάλησης και της ευνοιοκρατίας προς όφελος των ημετέρων, των έμμισθων συμβούλων και των εταιρειών που αναδείχθηκαν σε διαγωνισμούς του ενός διαγωνιζομένου, με ανύπαρκτες εκπτώσεις, ας αναζητήσει εκεί τα «ταβάνια» της σπατάλης και όχι στις υπερωρίες και στα δεδουλευμένα των εργαζομένων.

Και φυσικά για άλλη μία φορά επισημαίνουμε τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο αμαξοστάσιο που λειτουργεί στην κυριολεξία χάρη στο φιλότιμο και την ανοχή των εργαζομένων, που ενώ πρέπει να συνεχίζουν να δουλεύουν χωρίς καταβολή δεδουλευμένων, χωρίς μέσα ατομικής προστασίας και τις άκρως απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που αποτελούν ευθύνη του Δήμου, διαπομπεύονται δημόσια με ανακρίβειες και ψεύδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet