Ξεκίνησε η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Πευκακίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκίνησε η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Πευκακίων

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 η λειτουργία του νέου ιδιόκτητου Παιδικού Σταθμού Πευκακίων Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη«Με άνετους χώρους, εξαιρετικά επιλεγμένα παιδικά παιχνίδια, όμορφο χρωματισμό και σύγχρονες υποδομές, ο χώρος του Σταθμού “γέμισε” από τις παιδικές φωνούλες.

»Ένας Παιδικός Σταθμός δημιούργημα της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Βασίλη Ζορμπά και για τη λειτουργία του οποίου δουλέψαμε σκληρά τους τελευταίους μήνες, ώστε να φτάσουμε στη χθεσινή ημέρα.

»Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Ελισάβετ Πετσατώδη, τον ανάδοχο του έργου κ. Σταματάκο, τη διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Αναστασία Γιαννάκη, τους εργαζομένους του Δήμου και των Παιδικών Σταθμών που δούλεψαν τις ημέρες των αργιών του Πάσχα, τον αρχιτέκτονα Ν. Θεοδωρίδη και όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση της κατασκευής και λειτουργίας του Σταθμού.

»Το προσωπικό του Σταθμού περιμένει όποιον επιθυμεί να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του, τα δε επίσημα εγκαίνια θα αποφασισθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet