Ξεκινούν στις 3/10 οι συγκεντρώσεις του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Ξεκινούν στις 3/10 οι συγκεντρώσεις του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Όπως γνωστοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και νέους από 5 έως 17 ετών, με σκοπό την διαπαιδαγώγησή τους σε ικανούς και ενεργούς πολίτες, με συνεχή παρουσία πολλών χρόνων στον Δήμο.

«Επίκεντρο της κάθε δράσης μας, συλλογικής ή ατομικής, παραμένει πάντοτε το παιδί. Κάθε παιδί, που μας το εμπιστεύεται ο γονιός του, γνωρίζοντας τα οφέλη που αυτό αποκομίζει από τα προγράμματά μας. Μέλημά μας να του μεταδώσουμε τη χαρά και την ικανοποίηση να είναι υπεύθυνος και ελεύθερος πολίτης», σημειώνει το Σωματείο, υπογραμμίζοντας ότι «σεβόμαστε τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Πολιτείας και προσαρμόζουμε το Οδηγικό μας πρόγραμμα».

Οι συγκεντρώσεις του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ξεκινούν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο πολιτιστικό και αθλητικό πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη).

Πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], με μήνυμα μέσω facebook στο ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής ή στον τηλ. αριθμό: 69 48406924.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet