Ομόφωνο ψήφισμα για τα ΕΛ.ΤΑ. Κοντοπεύκου με πρωτοβουλία της Νίκης των Πολιτών
Κοινωνία

Ομόφωνο ψήφισμα για τα ΕΛ.ΤΑ. Κοντοπεύκου με πρωτοβουλία της Νίκης των Πολιτών

Κατόπιν εισήγησης της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, στην συνεδρίαση της 8ης Ιανουαρίου 2020, ενέκρινε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα αναφορικά με το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο:

Το κατάστημα ΕΛ.ΤΑ στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής θα κλείσει, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του Ιανουαρίου. Η κατάργηση του συγκεκριμένου καταστήματος δυσκολεύει την πρόσβαση των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, αλλά των ατόμων περιορισμένης κινητικότητας και δεν επιτρέπει σε όλους τους κατοίκους να τακτοποιούν μέσω ΕΛ.ΤΑ., εκτός από τις ταχυδρομικές ανάγκες τους και τις οικονομικές υποχρεώσεις, και συναλλαγές τους.

Η κατάργηση του καταστήματος δημιουργεί αρνητικές επιπτώσεις στην επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα των κατοίκων της «μισής» Αγ. Παρασκευής και υποβαθμίζει την περιοχή. Τα ΕΛ.ΤΑ., που παρέχουν υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, υποχρεούνται να λαμβάνουν αποφάσεις με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και να συνεχίσουν τη λειτουργία του καταστήματος στο Κοντόπευκο όπως γίνεται επί σειρά ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet