Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής στην κοπή πίτας των εργαζομένων Καθαριότητας – Περιβάλλοντος
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής στην κοπή πίτας των εργαζομένων Καθαριότητας – Περιβάλλοντος

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευή, Γιάννης Σταθόπουλος, παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας – Περιβάλλοντος του Δήμου την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι «οι εργαζόμενοι πρέπει να αγωνίζονται και να διεκδικούν», αναφέρθηκε στη σχέση μεταξύ δημοτικής Αρχής και Σωματείου, την οποία χαρακτήρισε έντιμη, λέγοντας ότι «είναι μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης» και μίλησε για την ανάγκη να κάνουν όλοι, από τον δήμαρχο μέχρι τον απλό υπάλληλο, καλά τη δουλειά τους και να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. «Στη νέα χρονιά», σημείωσε, «θα πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μεγαλύτερη προσπάθεια, όχι γιατί είναι εκλογική χρονιά, αλλά για να αλλάξουμε προς το καλύτερο πράγματα που μπορούμε στην πόλη μας».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου:

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την ανταπόκριση τους την περίοδο του χιονιά και γενικότερα για την καλή εικόνα της πόλης.

Ευχαρίστησε, επίσης, τον πρ. αντιδήμαρχο Γιάννη Σιδέρη για τη μεγάλη του προσπάθεια επί 4,5 χρόνια που απέδωσε πολλούς καρπούς.

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) παλαιοτέρων ετών τα οποία δόθηκαν και δήλωσε ότι θα ολοκληρωθούν σύντομα και τα υπόλοιπα, με άμεση αναμόρφωση του Προϋπολογισμού.

Είπε ότι εγκρίθηκε η καθιέρωση των υπερωριών γρήγορα μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού και ήταν θετική η συνεργασία με το Σωματείο.

Αναφέρθηκε στην πληρωμή νυχτερινών και υπερωριών Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου και των καινούργιων, λέγοντας ότι η διοίκηση εργάζεται συστηματικά για να δοθούν τα χρήματα που έχουν δουλέψει οι εργαζόμενοι.

Σημείωσε ότι επιλύθηκε το πρόβλημα των μπαζών ώστε να μην επιβαρύνονται οι εργαζόμενοι με την αποκομιδή τους.

Τόνισε ότι η εφαρμογή του καφέ κάδου και των Γωνιών Ανακύκλωσης συμβάλλει στο να μειωθούν τα απορρίμματα στους πράσινους κάδους και να μην πηγαίνουν στη χωματερή, αλλά στο εργοστάσιο, διευκολύνοντας τους εργαζόμενους.

Τέλος υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή στάθηκε πάντα δίπλα στους εργαζόμενους με συμβάσεις, με προσωρινούς πίνακες και με ασφαλιστικά μέτρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet