Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής συγχαίρει τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής συγχαίρει τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Τα συγχαρητήριά του στους μαθητές σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας εκφράζει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος παράλληλα εύχεται «καλή επιτυχία» σε όσους δεν εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακολουθεί η συγχαρητήρια ανακοίνωση:

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες της Αγίας Παρασκευής που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας μας. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους καθηγητές για το εκπαιδευτικό τους έργο και στις οικογένειες για τη στήριξή τους στη μακρόχρονη προσπάθεια των μαθητών.

Επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους δεν εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είτε θα προσπαθήσουν ξανά, είτε θα κάνουν άλλες επιλογές για το μέλλον τους.

Εμείς ως δημοτική Αρχή μέσα στις σημερινές σκληρές δημοσιονομικές συνθήκες στηρίζουμε, στον βαθμό που μας αναλογεί, την ποιοτική δημόσια δωρεάν Παιδεία και κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να συμβάλλουμε στη δημιουργία προϋποθέσεων ικανών να προσφέρουν στους νέους μας ευκαιρίες για δημιουργία και προσφορά στον τόπο μας.

Καλή πρόοδο σε όλους!

Ιωάννης Σταθόπουλος

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet