Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Στο αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 η εκδήλωση βράβευσης όλων των επιτυχόντων στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μαθητών της Αγίας Παρασκευής και η από κοινού κοπή πίτας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και του τμήματος Παιδείας του Δήμου.

Παράλληλα στην εκδήλωση, στο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο, παρουσιάστηκε και υπεγράφη από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τον πρόεδρο του «Δημόκριτου» Νικόλαο Κανελλόπουλο, σύμφωνο συνεργασίας των δύο φορέων στο επίπεδο έρευνας για μια σειρά κοινών εκδηλώσεων, συνδιοργανώσεων σεμιναρίων, συνεδρίων κ.ά, διεκδικήσεων Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.ά.

Ομιλητές στην εκδήλωση πέραν του δημάρχου και του προέδρου ήταν ο γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστος Βασιλάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Παναγιώτης Γαβράς και ο υπεύθυνος Παιδείας του Δήμου Παναγιώτης Γκόνης.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος, ο υπεύθυνος Παιδείας, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Γκιζιώτης και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Φαλούκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet