Ο ΠΑΟΔΑΠ συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο ΠΑΟΔΑΠ συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για τα Χριστούγεννα 2019, με τις πολιτιστικές δομές του.

Συγκεκριμένα, συμμετέχει:

  • Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία, στις 7 Δεκεμβρίου, για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, συμμετείχε με τη Φιλαρμονική του.
  • Στην εκδήλωση «Χριστούγεννα Αγάπης», μια υψηλής ποιότητας μουσική βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου «Pierce», στις 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ., συμμετέχει με τη Μεικτή Χορωδία του και με τρεις καθηγητές του Ωδείου του.
  • Διοργανώνει Έκθεση έργων του Παιδικού Τμήματος των Εργαστηρίων Τέχνης του, στο κτήριο «Πέτρινο», στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη), στις 21 και 22 Δεκεμβρίου και ώρες απο 11πμ εως 5μμ.
  • Το Τμήμα Latin χορών του,  θα πραγματοποιήσει χορευτική παρουσίαση στη Στέγη Γερόντων «Άγιος Νεκτάριος», στις 20 Δεκεμβρίου, για τη διασκέδαση των ενοίκων και την ενίσχυση του Ιδρύματος.
  • Διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου του, στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου, στις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet