Περιοδεία του δημάρχου Αγ. Παρασκευής στην περιοχή της πλατείας Ιόλα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Περιοδεία του δημάρχου Αγ. Παρασκευής στην περιοχή της πλατείας Ιόλα

Στην πλατεία Ιόλα, τις οδούς Δημοκρατίας, Βύρωνος, Λυκούργου, Πλάτωνος, Παπαρηγοπούλου, Σ. Καράγιωργα και αλλού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου η πρώτη από τις περιοδείες του 2017 του δήμαρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, και της ομάδας της δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της πόλης, με σκοπό να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.

Ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γ. Βλάχος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δημ. Κονταξής, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, που τον συνόδευαν, συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς, καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών.

Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα με την πλατεία Ιόλα (συντριβάνι, πράσινο, είσοδος οχημάτων), τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα κ.λπ. που καταγράφηκαν από τη δημοτική Αρχή, ώστε να δοθούν λύσεις.

Η επόμενη περιοδεία του δημάρχου και της ομάδας της δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με αφετηρία την πλατεία Τσακού (οδός Βενιζέλου) στις 6 το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet