«Πράσινο φως» άναψε το Ελεγκτικό Συνέδριο για τον διαγωνισμό αποπεράτωσης του κολυμβητηρίου στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

«Πράσινο φως» άναψε το Ελεγκτικό Συνέδριο για τον διαγωνισμό αποπεράτωσης του κολυμβητηρίου στην Αγία Παρασκευή

Τιο «πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο πήρε ο διαγωνισμός για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου Αγίας Παρασκευής, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, με σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επόμενο βήμα, όπως σημειώνει ο ίδιος είναι να προχωρήσουν από τις υπηρεσίες του Δήμου οι διαδικασίες που θα επιτρέψουν γύρω στον Ιούλιο να υπογραφεί η σχετική σύμβαση με τον εργολάβο, ώστε να… πάρει μπροστά ένα έργο που εκκρεμεί για την πόλη της Αγίας Παρασκευής εδώ και περίπου 3,5 δεκαετίες.

Η ανάρτηση του δημάρχου για το θέμα:

«Σήμερα το Ελεγκτικό Συνέδριο μας επέστρεψε εγκεκριμένο το διαγωνισμό για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου. Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας θα προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Εντός του Ιουλίου θα υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο. Επιτέλους ένα διαχρονικό πρόβλημα 36 ετών του δήμου μας βαίνει προς λύση. Δεσμευτήκαμε το 2019 με λόγο τιμής να λύσουμε το θέμα του κολυμβητηρίου και το πράξαμε! Να ευχαριστήσω τις διευθύντριες της ΤΥ Ελένη Γατσούλη και της οικονομικης Πηνελόπης Δράκου και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών τους!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet