Σε εκδήλωση για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία των νέων ο Β. Γιαννακόπουλος
Κοινωνία

Σε εκδήλωση για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία των νέων ο Β. Γιαννακόπουλος

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ» στην Αγία Παρασκευή, με θέμα: «Μιλώντας με τα παιδιά μας, μέσα από τις συγκρούσεις της εφηβείας, για την ταυτότητα την ικανότητα και τις αναγκαίες αμοιβαίες αλλαγές στη ζωή μας».

Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρει σχετικά:

«Μαζί με την υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη, τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γιάννη Κεχρή και τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, στις 22/11/2021, του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων “Αργώ” στην Αγία Παρασκευή.

Εξαιρετικά επίκαιρη συζήτηση για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία των νέων και ιδιαίτερα χρήσιμη η παρέμβαση-ομιλία του ψυχίατρου Χάρη Καραμπέτσου.

Ιδιαίτερα συγκινημένος για τον ρόλο που διαδραματίζει εδώ και 20 χρόνια το Κέντρο Πρόληψης “Αργώ” που ιδρύσαμε με τον αείμνηστο Σταύρο Κώτση. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία στη Γεωργία Πίσπα, πρόεδρο του Κέντρου, στον Νικόλαο Ζόμπολα, αντιδήμαρχο Νεολαίας και στον Θεόδωρο Μπουρλιάσκο από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή».

Παρόντες στην εκδήλωση η προϊστάμενη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων του υπουργείου Υγείας, Μίρκα Κουλουμπή, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Έφη Καψοκεφάλου, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Κωβαίος και Διονύσης Λέκκας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Νικόλαος Παναγόπουλος, ο γυμνασιάρχης και δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Δερματάς, ο υποδιευθυντής του Α’ Λυκείου, Αθανάσιος Μπαλάσκας, ο διευθυντής του ΕΠΑ.Λ., Κωνσταντίνος Ντάβος και η γενική διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Αναστασία Γιαννάκη. Από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων παραβρέθηκαν η πρόεδρος, Μαρία Ξυνογαλά και τα μέλη της διοίκησης Αγγελική Γκουντάρα, Τίτη Τσιαμπίρα, Γιώργος Νεκταρίδης και Φαίη Βαζούρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet