Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας άνοιξαν οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας άνοιξαν οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Άνοιξαν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) και υποδέχτηκαν παιδιά και γονείς, σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, για τη νέα σχολική χρονιά.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος «όλα κύλησαν ομαλά». Η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, επισκέφθηκε τον βρεφονηπιακό σταθμό της οδού Βορρά για να υποδεχθεί παιδιά και γονείς, ενώ ευχήθηκε «Καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους». Παράλληλα, επεσήμανε ότι «έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία και οι γονείς να είναι βέβαιοι ότι τα παιδιά τους θα είναι ασφαλή».

Σε συνομιλία που είχε με την τμηματάρχη των παιδικών σταθμών του Αϊ-Γιάννη, Μαρίνα Συριοπούλου και την προϊσταμένη του σταθμού, Αγγελική Μπαμπαλή, αλλά και με τους εργαζόμενους σε κάθε τμήμα, η πρόεδρος τόνισε ότι «τα φιλοξενούμενα παιδιά είναι φέτος λιγότερα από πέρυσι και πως είναι καθήκον της διοίκησης αλλά και υποχρέωση όλων των εργαζομένων, η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών, προς τα φιλοξενούμενα παιδιά και τους γονείς, ώστε να μην υπάρξει καμία αποχώρηση παιδιού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet