Στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων ο ΣΕΔΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων ο ΣΕΔΑΠ

Στηρίζει τον αγώνα όλων των συμβασιούχων εργαζομένων στους δήμους και μετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2017 ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σε σχετική ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΔΑΠ σημειώνεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής εκφράζει την αντίθεσή του στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου η οποία κρίνει αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων καθώς και την πληρωμή των μισθών των συμβασιούχων από την παράταση και μετά. Με την απόφαση αυτή, το Ελεγκτικό Συνέδριο ανοίγει διάπλατα τον δρόμο των απολύσεων και των ιδιωτικοποιήσεων.

Στηρίζουμε τον αγώνα όλων των συμβασιούχων για μόνιμη και σταθερή εργασία, καταδικάζουμε τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και ζητάμε την άμεση μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου (συμβασιούχοι καθαριότητας , εργαζόμενοι υπό το καθεστώς Προσωρινών Πινάκων ΑΣΕΠ, εργαζόμενοι στα κοινωνικά προγράμματα ΒΣΣ, ΚΗΦΗ, ΚΔΑΠ-ΚΔΑΠΜΕΑ, εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς), χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, Πέμπτη 22 Ιουνίου, και ώρα 10:30 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα). Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet