Στο Μουσείο «Φιλιώ Χαϊδεμένου» η Λέσχη Ανάγνωσης ΚΑΠΗ Δήμου Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Στο Μουσείο «Φιλιώ Χαϊδεμένου» η Λέσχη Ανάγνωσης ΚΑΠΗ Δήμου Αγ. Παρασκευής

Η Λέσχη Ανάγνωσης ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής, που πραγματοποιείται από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής, συνεχίστηκε για τέταρτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται μια υπηρεσία που παρέχει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου στα ΚΑΠΗ του Δήμου. Αποτελείται από δύο ομάδες αναγνωστών (μια σε κάθε ΚΑΠΗ), οι οποίες συναντιούνται μια φορά τον μήνα για δύο ώρες, για να συζητήσουν για το περιεχόμενο προκαθορισμένων βιβλίων που έχουν διαβάσει τα μέλη.

Στόχοι της Λέσχης Ανάγνωσης ΚΑΠΗ είναι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη της αναγνωσιμότητας και της μάθησης, η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών, η διαφορετική προσέγγιση του βιβλίου, ο προβληματισμός και η συναναστροφή της συγκεκριμένης ομάδας δημοτών.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης από τη Λέσχη Ανάγνωσηςτ ου βιβλίου της Φιλιώς Χαϊδεμένου «Τρεις αιώνες μια ζωή», πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν η συντονίστρια της Λέσχης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιωάννα Κουτσουρά, η πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ, Φωτεινή Λάντα, η  βιβλιοθηκονόμος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Άννα Κυριαζή, και τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet